writing-img

Socialna pomoč in najemnina?

clock-img

13.04.2010, 09:13

clock-img

alfist

pencil-img

26

Kako je če je družina v najemniškem stanovanju, najemnina je 400EUR, tričlanska družina, ena plača cca 1300 bruto? A se najemnina pri izračunu odbije od skupnega zneska oz. a je družina upravičena do soc.pomoči?

clock-img

13.04.2010, 09:19

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: alfist
Kako je če je družina v najemniškem stanovanju, najemnina je 400EUR, tričlanska družina, ena plača cca 1300 bruto? A se najemnina pri izračunu odbije od skupnega zneska oz. a je družina upravičena do soc.pomoči?

Ne. Glej cenzus:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp

clock-img

13.04.2010, 09:24

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Že 4-članska družina z 1 minimalno plačo presega cenzus za socialno pomoč. Najemnina pa se nikjer ne upoševa, ker potem bi se vsak lahko preselil v drago stanovanje in zahteval, da se mu zato da socialna pomoč, ker mu po plačilu najemnine ostane premalo. Na žalost je pač tako, da če si nekega stanovanja ne moreš privoščiti, ti ne preostane drugo, kot da iščeš cenejšega.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

13.04.2010, 09:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

V NAŠi občini obstaja recimo sofinanciranje najemnin v najemniških stavnovanjih. Kakšni so sicer pogoji, mi ni znano, dobi pa skoraj vsak vsaj nekaj.

...vox populi...

clock-img

13.04.2010, 10:03

clock-img

Linostarček

pencil-img

58

rija a mi lahko nekaj več o tem sofinaciranju napišeš na privat

clock-img

13.04.2010, 13:38

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

tole bi pa tudi meni prišlo prav rija...če ti ni odveč napisati še meni...proooosim

hvala :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem