cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sodni dan na Ptuju

clock-img

16.08.2008, 12:09

clock-img

klarisima

pencil-img

374

V moji stari ulici je bobnelo...moja mami ima razbite vse šipe, po celem stanovanju je bilo steklo user posted image ...še dobro, da je ni bilo doma...bogi vsi, ki so oškodovani, prestrašeni ali ranjeni. Toča je bila namreč velika kot krompir...Upam, da bo civilna zaščita hitro ukrepala in uredila, da bodo vsaj osnovne človeške potrebe zadovoljene user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-divjalo-neurje-s-toco.html

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

16.08.2008, 12:22

clock-img

haloze

pencil-img

281

Grozno se dogaja zadnje cajte, pri nas hvala bogu ni neke škode, toča pa je ružla po okni, ampak je bla bolj mala in hitro fertig.

Žal mi je za vse, ki se vam je kaj takega zgodilo.

clock-img

16.08.2008, 12:25

clock-img

gumbek

pencil-img

298

No tudi nas je ujelo na Ptuju pa smo se skrili pri šparu pod nadstrešek nato pa nas je prijazni gospod spustil v garažno hišo ki je tam. Tako prijaznih ljudi ki pomagajo še nisem srečala. Mali je spal samo ko se je zagrmelo se je zbudil.
Upam da boste tudi ostali dobili pomoč.

Firbec sem!

clock-img

16.08.2008, 12:28

clock-img

ključek

pencil-img

9047

joj, grozno........................user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne veš, kaj napisati....................

clock-img

16.08.2008, 13:17

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Ojej,
za zjokatuser posted image .

Mi smo šli v četrtek zvečer na Roglo, kjer je bilo včeraj zelo lepo vreme, z le nekaj več vetra. Zvečer je klicala tašča, da je zunaj vse belo in da noro pada toča, ampak škode ni naredila drugje kot na vinogradu, celo vrt je samo 20% poškodovan, jabolka nekje do 40%.user posted image

Potem me kliče ati, ki je od nas oddaljen samo dober km. Pri njih je razkrilo "pojato", nekaj hiše, voda je drla v klet in garažo, v hišo je pritekli skozi lustre v hiši, okna sicer niso razbita ker so vsa čisto nova, je pa leseni del namesto črno polakiran sedaj bel. Vrta ni do zemlje nič, del njive kjer so imeli nekaj krompirja, in druge zelenjave je zravnano z zemljo.user posted image  Hvala bogu, da je pri nas dokaj ostalo in jim bom še jaz dala kej, Bilo je kot sodni dan, pa smo zlo daleč od Ptuja. Občina Šmarje pri Jelšah.

Pri bratu ki je od atija oddaljen 100 m je kr fajn poškodovalo novo fasado na hiši-do demit mreže, razbilo kolektorje na stregi, potrgalo vrtne luči, ležalniki in vse kar je bilo zunaj je ležajo po več 10 m stran od hiše.user posted image

Atiju je tole gugalnico 
user posted image
 obrnilo pred hišo kot list papirja in jo odneslo 10 m stranuser posted image

clock-img

16.08.2008, 13:21

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

user posted image

clock-img

16.08.2008, 14:49

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 15:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ojojoj...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nas to čaka sedaj pri vsakem dežju ali kaj??????

clock-img

16.08.2008, 15:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.08.2008, 16:50

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

evo, jaz sem sedaj s ptuja.... tam niti ni bilo najhujše...

najhujše je bilo v vasi Biš, Trnovska vas, Juršinci, Destrnik... Enih streh sploh ni, druge imajo več lukenj kot materiala okrog...
Sem se pa na glas zjokala, ko sem v Placarju ob cesti opazil mažkarja, ki je sklonjen ob cesti nekaj pobral... In ko se je dvignil, je imel v rokah kužka, poškodovanega kužka. Možak je jokal. Grozljivo....

Na cesti je še sedaj eč centimetrov seseklanega lesa, kot bi se vozil po žagovini, silosu.

Res samo za zjokati se....

clock-img

16.08.2008, 17:01

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image user posted image user posted image

Groza.

Ponoči je bobnelo kot noro, hvala bogu pri nas ni bilo toče, samo močni nalivi - je bila nekaj km stran, a vseeno sočustvujem z vsemi, ki ste prizadeti.

Zjutraj sem skoraj plavala na cesti - zalilo podvoz kjer zavijem z avtoceste v službo - na srečo pravi čas obrnila.

clock-img

16.08.2008, 17:14

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

evo, jaz sem sedaj s ptuja.... tam niti ni bilo najhujše...

najhujše je bilo v vasi Biš, Trnovska vas, Juršinci, Destrnik... Enih streh sploh ni, druge imajo več lukenj kot materiala okrog...
Sem se pa na glas zjokala, ko sem v Placarju ob cesti opazil mažkarja, ki je sklonjen ob cesti nekaj pobral... In ko se je dvignil, je imel v rokah kužka, poškodovanega kužka. Možak je jokal. Grozljivo....

Na cesti je še sedaj eč centimetrov seseklanega lesa, kot bi se vozil po žagovini, silosu.

Res samo za zjokati se....

Grozno. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 20:55

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Mi smo iz Radencev pa komaj zdaj vidim,da tu niti ni blo tak hudo.Nama je stolklo avto-konkretno,na strehi je par lukenj-mamo v planu letos menjat,tak da se ne sekiram,polomljena je ena! roleta,ostalim je prizanešeno.Da ne bi o igračah,ki so ostale zunajuser posted image Bazen kaput,saj je pristal na vrhu hruške(ravno smo ga spucali in nismo nalili vode),igralna hiška je skoraj brez strahe-polomljeno.....Ampak kot pravim sedaj ko sem vidla te slike in brala to sem srečna,da je le touser posted image
Upam,da pomoč čimprej pride!

clock-img

16.08.2008, 21:27

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mi smo včeraj za las ušli nevihti ki je tako divjala..smo bili na kratkem izletu v Mariboru in smo se domov odpravili ob pol osmih zvečer,tko da smo nevihto ujeli tam nekje pri kamniku..bilo je kar grozno ko smo se peljali proti nevihti ki si jo videl že od daleč..na srečo takrat še ni bilo tako hudo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

17.08.2008, 09:13

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

O, groza. Bogi ljudje in živali.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

17.08.2008, 10:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja, sem slišala. mojga frenda je skor ubila ta toča, ker je reševal svojo frendico, ko je hotla avto pokrit pred točo (včasih pa tud ne pomislimo, da je naše zdravje več vredno..). + pol strehe jim je uničila ta toča.. user posted image

tako da vsem oškodovanim user posted image
user posted image

clock-img

17.08.2008, 20:40

clock-img

mika

pencil-img

6485

mi smo iz Dupleka, danes smo se vrnili z morja in sva z možem pogledala če je kaj škode na hiši in imamo poškodovane žaluzije.
Moja starša sta se vračala takrat z morja in ju je ujelo neurje nekje pri Staršah. avto jima je toča fajn stolkla, mamo pa je zajela grozna panika, da jo je oče komaj pomiril. Mislila je, da ne bosta preživela. cesta je bila čist bela, doma( vMiklavžu) je uničen vrt in rože.

Tudi mi se sprašujemo a bo točo prineslo vsako slabo vremeuser posted image

clock-img

17.08.2008, 22:39

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Nam je golfa3 tudi uničilo in garažo od sharana imamo poškodovano vso streho.Oba otroka sta doživljala grozoto noči.Ostalim sosedom v bloku je vsem poškodovalo avte.Pravi sodni dan smo res imeli sploh nisem mogla do 3 zjutraj spat.user posted image

clock-img

18.08.2008, 08:38

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

mi smo iz občine starše. nam je fasada luknjasta kot bi jo kdo z brzostrelko nastreljal. na vrtu so ostala le stebla od psradajza. sosedi imajo novo streho prerešetano...user posted image user posted image user posted image eh žalostno

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem