writing-img

Sojino mleko

clock-img

23.03.2005, 22:19

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Ali ste poskusile s sojinim mlekom namesto s kravjim?
Koliko mesecev je bil otrok star?

clock-img

23.03.2005, 22:49

clock-img

Aly

pencil-img

241

Mi se na srečo še polno dojimo 9nebesa....če pa se ne bi, bi pa sigurno poskusili prilagojeno sojino mleko, saj je v prodaji že od novorojenčkov naprej....:)

Me pa res zanima, če ga je katera prakticirala in kako se je obneslo 8).....

LP Aly

clock-img

24.03.2005, 07:50

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem ji ga prvič ponudila pri skoraj osmih mesecih.Pije ga po 100 ml za popoldansko malico.Uporabljam pa tudi sojin desert.Najbolj ji je šelo v slast sojino mleko z kakavom.

:muca:

clock-img

24.03.2005, 07:52

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi smo alergiki,tako da nam preostane samo uporaba nadomestkov,riževo,ovseno,sojino mleko,ampak sojino odsvetujejo do drugega leta starosti in se ga izogibamo,kako pa je z otroci,ki niso alergiki pa ne vem.

clock-img

24.03.2005, 08:05

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem moji hčerki začela dodajat po 3 mesecu (ko nisem imela več svojega mleka dovolj), ker je alergična na kravje mleko.

:rozica:

clock-img

26.03.2005, 17:30

clock-img

ajda11

pencil-img

116

Tudi jaz ga dajem, ker je imela alergijo na kravje mleko. Se sedaj pri polnih sedmih mesecih še kar dojiva, ji pa naredim riževe kašice na sojinem mleku. Uporabljam Milupin SOM, ki je od novorojenčka naprej. Ga ima zelo rada in na srečo ni alergije. Začele sva poskušat tudi sojine jogurte in pudinge tako, da kljub temu, da imamo mleko po zaslugi bicom terapij negativno ne pogrešamo mleka. Bomo še kak mesec ali dva počakali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem