writing-img

Sokovnik-top shop

clock-img

20.03.2007, 13:56

clock-img

Anonimen

A ima ktera mogoče doma Od jack levina sokovnik?
Glih sem vidla reklamo pa me ful ma da bi si ga kupla. Jaz zlo težko spravim dol sadje pa surovo zelenjavo, sokove mam pa ful rada.
No v glavnem me zanima mnenje tistih ki ga že uporabljajo, če je res tako dober.
Ga ma sicer en kolega in ga ful pohvali, sam me vseeno zanima še vaše mnenje.

Mam pa doma en sokovnik sam res ni nč vredn. Porabiš pol ure da nardiš kozarec soka.

clock-img

20.03.2007, 14:17

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Jaz ga imam  in sem z njim zelo zadovoljna user posted image user posted image . Res dobiš ven veliko soka in še dober je. Jaz tudi ne morem nikoli pojesti veliko sadja naenkrat. Tako si pa nerdiš sok, pa še sadje ti ne zgnije doma.
Uporabiš lahko vso sadje in zelenjavo, razen baban. Morda je res potem več za pomit, ko ga razstaviš. Če ga rabim čez dan, ga ne pomijem za vsakič, ampak šele zvečer in tako je nared za drug dan.
LP

clock-img

20.03.2007, 14:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz ga imam tudi in je super....user posted image user posted image user posted image  nikol si ne bi mislila, da ima korenje toliko soka v sebi....tko, da jaz ga priporočam.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

20.03.2007, 18:54

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Imam malce dražji sokovnik od Philipsa (nekje 150EUR) in je fantastičen.

Samo so mi našli mejni nosečniški diabetes in moram pazit na sadje. Namreč za en kozarec (2dcl) natur soka porabiš nekje 3 sadeže, kak korenček zraven, to pa velik sladkorja nanese user posted image

clock-img

20.03.2007, 20:00

clock-img

Anonimen

JAz imam tudi ta sokovnik kot Putka in je super!

clock-img

22.03.2007, 07:07

clock-img

G in T

pencil-img

953

Ga imam doma, ker sem ga dobila za darilo. Moram mašinco pohvalit...res iztisne ves sok iz sadeža. Tako mi sinček, vsaj popije sok, če že sadja ne mara. Tudi za pomivanje je zelo praktičen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem