writing-img

Sol Stela Maris hotel-Umag

clock-img

15.03.2011, 08:55

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Pozdravljene,

kot sem že v naslovu navedla, me zanima, če je katera bila v tem t.i. hotelu? Zanima me, če imajo kakšno kuhinjsko nišo, da si lahko sam kuhaš? Meni delujejo (po slikah) kot kakšni apartmaji?

Hvala že vnaprej.....

clock-img

15.03.2011, 10:13

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mis mo bili eno leto tam nekje,ma točno ne vem v katerem hotelu,prilepi kakšno slikico,pa ti bom znala več napisat.

clock-img

15.03.2011, 19:13

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sol Stella Maris je naselje, napiši kateri hotel te zanima, pa ti lahko povem kaj več. Sicer pa so Sol stella maris tudi app. Misliš to?user posted image

clock-img

16.03.2011, 09:48

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Zanima me hotel sol stella maris in apartmaji......Kako je tam s trgovinami, če bi vzeli apartma, a so apartmaji kar solidni, urejeni? Smo trije, pa me zanima kaj bi bilo najprimerneje za nas....malo raziskujem. Kaj pa plaža, je primerna za otroka, da se lahko pri morju igra?
Malo mi prosim opiši vaše izkušnje, pa kje ste bili nastanjeni, pa če je bilo do morja daleč?

hvaal in lep pozdrav

clock-img

16.03.2011, 09:49

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

MI smo bili večkrat v SOL Garden - meni je bilo zelo všeč(običajno gremo to za kakšen podaljšan vikend spomladi in jeseni. Nazadnje smo bili za krompirjeve počitnice in hotel je dobesedno pokal po šivih, taka gužva je bila.
Sicer razumljivo. Sem imela namen iti v kake naše terme ampak so cene popolnoma neprimeljive.
Kakšnega kotička za kuhanje pa jaz nisem nikjer zasledila, mislim da so to klasične hot. sobe. Tudi tiste v depandansi.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem