writing-img

Solarij in dojenje!?

clock-img

21.02.2005, 11:24

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Živijo!
Glede na to, da se bliža poletje in z njim veliko gole kože me zanima, če ima katera izkušnje s solarijem med dojenjem :zmeden2:. Jaz sem bila sicer vsako leto pred morjem vsaj na eni kuri solarija :morje: (razen takrat ko sem bila :nosecka: ), letos pa se malo bojim saj še vedno dojim. Dojim še sicer samo 3 - 4x na dan ampak vseeno nebi rada zgubila mleka.
Če ima katera izkušnje s tem naj odpiše in bom zelo vesela kakršnekoli informacije.
LP:kuza:

clock-img

21.02.2005, 11:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Jaz sem obiskovala solarij in pri meni ni vplivalo na mleko, dojila sem 16 mesecev in 10 dni, ter prenehala s pomočjo tablet.

lp
jana7

clock-img

21.02.2005, 11:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja mene to tudi zanima,bliža se poletje in upam da to nič ne škodi na dojenje.

Lp:sloncek:

clock-img

21.02.2005, 11:48

clock-img

lidia

pencil-img

501

Saj ne da bi pridigala, samo solarij je ena velika marketinška fora in doza škodljivega žarčenja za kožo.
Nobeni od žarkov niso koristni, samo h gubam prispevajo.

Nobl ljudje niso več rjavi, tak da če hočeš biti šik, se ni treba obremenjevati s solarijem.
No, to je moje mnenje, vsak se pa sam odloči.

clock-img

21.02.2005, 11:55

clock-img

Aly

pencil-img

241

Jaz pa pravim, vse v mejah, pa je vse v redu.... Sama sem npr. imela pred leti na morju vedno probleme s kožo - alergije, ki so mi pokvarile dopust..... odkar pa zadnja leta grem pred glavno sezono parkrat na solarij, je vse OK.

Glede na mnenje strokovnjakinje za dojenje mislim, da ne škodi:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=5704&t=5704&v=f

Lep sneženi dan :rozica:

clock-img

21.02.2005, 11:55

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Se strinjam z Lidio. Kolegica hodi že 10 let, dvakrat letno eno kuro. In je tud videt 10 let starejša. Sama hodim petkrat po 10 minut kakšne tri tedne pred dopustom, preventivno, da me sonce ne ožge preveč.

clock-img

21.02.2005, 12:05

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Tudi jaz grem v solarij zaradi alergije in ne zato, da bi bila zagorela, ker je pač to moderno. Aly hvala za naslov.
LP in še veliko snežink:sloncek:

clock-img

21.02.2005, 12:48

clock-img

Anonimen

JAz sem hodila v solarij secembra (2x tedensko), ko je bil mali star 6 mesecev in sem ga še dojila. Čez prsi sem si pogrnila brisačko. Ni blo nobenega problema z mlekom. Še zdaj dojim.

clock-img

21.02.2005, 13:15

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

V solarij hodim redno. Zaradi zdravja - imam zelo problematično kožo. Ampak pač za najmanjši možen čas, na najmanjšo možno jakost. (Vedno pač ni vse v porjavelosti in modi!) In pomaga, mi ni nikoli žal. Tudi sedaj hodim. Nisem opazila, da bi mi kaj škodilo pri dojenju.

clock-img

21.02.2005, 13:18

clock-img

lan

pencil-img

1173

Meni je teta,ki ima kozmeticni salon,odsvetovala solarij med nosecnostjo in dojenjem.

clock-img

21.02.2005, 13:44

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Zakaj pa naj bi škodilo med dojenjem? Za nosečnost mi je jasno in nisem šla niti blizu. Ampak kako pa je z dojenjem?

clock-img

21.02.2005, 14:29

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Tud jaz ne vidim razloga zakaj ne bi šla v solarij. Jaz sem bila lani pred dopustom in takrat tudi polno dojila in ni bilo prav nič narobe, seveda nisem pretiravala. Ena "kura" pred dopustom,mislim da res bolje kot pa da te opeče sonce.
Pa lepo razvajanje!

clock-img

21.02.2005, 15:20

clock-img

lidia

pencil-img

501

obstajajo pa senčniki za na plažo, ki prepuščajo malo žarkov, in pod njimi celo dobiš lepšo in obstojnejšo barvo kot direktno na soncu...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem