writing-img

Solaris Šibenik

clock-img

03.06.2006, 18:54

clock-img

hondas

pencil-img

84

Mi gremo konec junija z našim triletnikom v hotel naselja Solaris.Kakšne izkušnje?user posted image

clock-img

03.06.2006, 19:08

clock-img

šmarnica

pencil-img

144

Nam je bilo zelo všeč. Imajo zares lepo urejeno za male otroke. Ogromno igral. Že kar pravljično vzdušje (gradovi iz igral,...). Tudi park je čudovit. In veliko rekreacije tudi za odrasle. Plaža pa,.... da bi jo narisal težko lepšo.
Edino hoteli so bolj tako. Majhne sobe, stare kopalnice, ozki dolgi hodniki.
Sicer greste pa tako na morje - okolica je pa čista petka.

clock-img

03.06.2006, 19:37

clock-img

Anonimen

Mi smo bili pred 5 leti tam, pa je bilo tako bedno, da če mi bi kdo dal brezplačno ne bi šla več. Menda pa so zdaj stvari uredili bolj na novo, od hotela, do plaže, tako, da zdaj je menda veliko boljše. Prijeten dopust in upam, da boste zadovoljni. Lp

clock-img

03.06.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

Bila sem pred 4 leti, na srečo samo za podaljšan vikend.

Hrana je bila tako zanič, da sem 3 dni preživela ob kruhu in enih jutranjih palačinkah user posted image  user posted image  

clock-img

03.06.2006, 20:59

clock-img

hondas

pencil-img

84

user posted image  O joj, tole so pa bol slabi obeti user posted image
Edino šmarnica pravi, da je v redu za našega fanta...user posted image

clock-img

03.06.2006, 21:07

clock-img

Anonimen

Jst samo za hrano vem.

Za ostalo ne...da ne boš zaradi hrane mislila, da je vse slabo.

clock-img

04.06.2006, 11:37

clock-img

bubyca

pencil-img

33

Jaz sem bila letos za prvomajske v hotelu Ivan in ti lahko povem, da je prav vse bilo super. Soba in kopalnica (prenovljena) ful OK, hrana SUPER, res. Pestra, vsak dan nekaj drugega, tako da se res najde4 nekaj za vsak okus. Okolica pa kot so že povedale predhodnice, zelo lepo urejena, dosti igral za otroke in pa super plaža. Tako da sem prepričana, da se boste imeli fajn.

clock-img

04.06.2006, 14:52

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Mi pa gremo v apartma, vile Solaris.

Kateri termin pa imaste?

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

05.06.2006, 07:56

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Mi smo bili letos za 1 maj v hotelu Andrija (sobe prenovljene vendar zelo majhne), hrana je bila srednje žalostna, za mizo v jedilnici pa smo čakali cca pol ure, pa še postrežba je bolj slaba. Okolica pa je res enkratna za otroke.

clock-img

09.06.2006, 11:30

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Nam lansko leto ni blo všeč, sploh soba je bla socialna-hotel Niko. Pa hrana tud bolj slaba. Okolica je pa kr OK, za otroke fajn poskrbljeno, veliko aktivnosti, tko da bo tvoj sigurno užival!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

14.06.2006, 22:20

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi smo bili tam od 6-13. maja v hotelu Andrija in boljše ne bi moglo biti.Sobe so res majhne, vendar pa prijaznost osebja, hrana, vse je bilo super!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem