writing-img

Solna-kristalna lučka iz tuša

clock-img

29.11.2006, 16:28

clock-img

ona

pencil-img

3685

V čemu je fora te lučke,da baje oddaja neke kristale,ki pozitivno vplivajo na zdravjeuser posted image
A jo ima kdo in me prav zanima v čemu je forauser posted image

clock-img

29.11.2006, 18:06

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Ta lučka bi naj na sebe vezala vlago. Se pravi če je v prostoru preveč vlage jo ta lučka "potegne"nase. Je pa fino, da pod lučko postaviš kakšen pladenj, ker z nje potem kaplja voda (vlaga).

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

29.11.2006, 18:20

clock-img

Anonimen

oddaja neke pozitivne ione, ki blagodejno vplivajo na počutje. Moram priznati, da je res prijetna klima kadar imamo prižgano lučko. Oddaja nežno oranžno/rumeno barvo, ki je že sama po sebi topla in pozitivna barva...V glavnem, ni škoda denarja zanjo. Edino kar me pri lučki moti je to, da ful vleče nase vlago (valda, saj je iz soli), čeprav je to samo po sebi zdravo, ker je previsoka vlažnost v prostoru zddravju škodljiva, od lučke v tem primeru teče - je treba pod njo dati podstavek, kot je to napisala že predhodnica.

Ja, nekateri pa pljuvajo po tej lučki, češ da kvari oči user posted image user posted image ...ja, za branje pa res ni primerna. Jz jo imam namesto čajnih svečk user posted image

Ni pa nobene druge posebne fore v tej lučki user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 29.11.2006 18:23:25 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem