writing-img

Sončna očala

clock-img

02.01.2008, 20:55

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Z našim 10 mesečnikom gremo na smučanje v Italijo za 1 teden. On seveda ne bo smučal, kljub temu pa se bojim sonca, saj bo zunaj (v vozičku, na sankah, ipd. - sprehodi). Vsi vemo, da je bleščanje sonca na snegu še močnejše.

Torej - sončna očala da ali ni potrebno.
In še to, kje jih kupiti in kakšna.

clock-img

02.01.2008, 21:28

clock-img

vlak

pencil-img

43

Mi smo našemu sinu kupili sončna očala nekje pri enem letu. Kupili smo jih v Pikapolonici na Rudniku in so kot guma; zelo gibljive, da jih ne more zlomit. Že nekaj časa iščem druga očala, pa jih žal ne najdem. Tudi meni bodo prišle informacije prav.

clock-img

02.01.2008, 22:01

clock-img

frufru

pencil-img

2857

baby banz, je super, ker je na neoprenskem paščku, ki se ga fiksira z ježki, da jih ne cuka dol. Je bilo o tem nekaj govora na MON-u. Priporočajo prav za visokogorje in morje, čeprav se marsikdo zgraža, češ da gre za šminkarijo. Pol mu pa rečeš, zakaj on nosi sončna očala, pa pravi ja sej maš prav.

clock-img

02.01.2008, 22:26

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mi smo bili lani (tamali je bil par dni nazaj star 1 leto) 1 teden na smučanju in mali ni imel sončnih očal.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

20.06.2009, 18:46

clock-img

koalčkova

pencil-img

3

Baby Banz sončna očala ima tudi moja enoletnica. Tako kot praviš FruFru se odlično obnesejo, ker nimajo ročk, ampak neoprenski trakec, ki ji dobro fiksira očala na obraz in je nič ne žuli. Pa še ne skrbi me, da se bo z ročkami piknila v oko. Kupila sem jih v Mariboru, res lepa roza, zraven pa še klobuček. Zdaj smo pripravljeni za morje. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem