writing-img

Sončne opekline

clock-img

07.07.2009, 16:07

clock-img

Malina2

pencil-img

2

Čez teden dni se odpravljamo na počitnice na Bol. Zanima me, če mi lahko katera svetuje kje bi se dalo dobiti majice z UV zaščito, ki jih otroci lahko uporabljajo med kopanjem in igranjem v vodi, da jih ne opeče sonce.

clock-img

07.07.2009, 16:09

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Čez navadno majico te ne bo sonce prijelo, zato ne vidim smisla v kakšnih drugačnih majicah.

clock-img

07.07.2009, 16:15

clock-img

Malina2

pencil-img

2

Sprašujem zato, ker sem slišala, da navadna majica prepušča UV žarke, povrhu pa je neprijetna za nosit, ko je mokra in se počasi suši.

clock-img

07.07.2009, 17:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

mi smo kupili v lj na gregorčičevi ulici. Ena štacuna z medicinskimi pripomočki, ne vem več imena. Drugače vidim reklamo, da ima maya maya tudi take majce. V tujini jih ne moreš zgrešit, jih skoraj v vsaki športni štacuni prodajajo in tudi skor vsak otrok jih nosi, pr nas si pa outsajder in komplikatoruser posted image . Nazadnje, ko smo bili na dopustu, smo kar 2 majci kupili za kasnej ko bo mal večji.

evo še en link, mogoče pa tu naročiš http://super-punca.si/konfidence-oprema-za-vase-malcke/konfidence-obleke-za-uv-zascito

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.7.2009 17:14:24 >

clock-img

09.07.2009, 02:01

clock-img

piška1

pencil-img

1

Jaz sem res lepe majice z UV zaščito, design kot Roxy, samo, da bistveno cenejše , Avstralske firme Platypus kupila na

www.uvzasciti.me

Junija smo bili en teden na Pagu, brez teh majic ne gremo več na morje. Odlična zadeva! Otroka jih ne slečeta več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem