writing-img

Sosed dostavlja tudi v Kranj

clock-img

02.12.2007, 17:07

clock-img

Anonimen

Pred časom smo imele debato o dostavi nakupov najboljšega soseda na dom.

Po 17. decembru bodo dostavljali tudi po Kranju, kar bo meni fajn prav prišlo, za kakšne kartone mleka ali soka.

Bodo pa dostavljali v naslednjih krajih:

V
 okviru  Mercator  Spletne  trgovine  Kranj  naročene  izdelke  dostavljamo  v  naslednje  kraje:  

1. Mesto  Kranj,  Breg  ob  Savi,  Britof,  Čirče,  Drulovka,  Hrastje,  Kokrica,  Labore,  Mavčiče,  Mlaka,  Orehek,  Orehovlje,  Predoslje,  Stražišče,  Struževo,  Zgornje  Bitnje,  Zlato  polje;  
  2. Šenčur,  Hotemaže,  Luže,  Milje,  Olševek,  Srednja  vas,  Visoko;  
  3. Cerklje  na  Gorenjskem,  Brnik,  Velesovo;  
  4. Naklo,  Okroglo;  
  5. Preddvor,  Tupaliče.  

clock-img

02.12.2007, 19:43

clock-img

altati

pencil-img

5724

user posted image user posted image user posted image
To sem čakala!
Meni bo prišlo še kako prav.

clock-img

02.12.2007, 20:08

clock-img

gumbek

pencil-img

298

A misliš celotno občino Šenčur ali samo te kraje ki si napisala?

Firbec sem!

clock-img

02.12.2007, 20:11

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

No evo, mi smo pa spet zviseli. Prou bomo pa v Q hodil, k nam je bližje user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

02.12.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

k bojo mel mal nižje cene bodo pa lohk tut k men dostavljal

clock-img

02.12.2007, 20:22

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Meni so super, jih uporabljam ze nekaj let (sem iz Ljubljane).
Prejsnji teden pri nas ni delal lift, zivimo pa v sedmem nadstropju in ker sem imela gripo in je bil moz v Nemciji, sem narocila to dostavo in so mi prinesli v 7. nadstropje 12 litrov mleka, ful enih konzerv, pralni prasek,... Skratka, genialno je bilo!

clock-img

02.12.2007, 21:55

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men se zdi pa tale omejitev ful visoka, mi nikol tolk ne nakupimo tam user posted image Sicer pa itak pri nas ne bo dovažal nobedn še po moje enih 1000 let, smo pač nekje bogu za hrbtom, še smeti nam pridejo iskat 1× na mesec, kot bi bli na kredarci materuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.12.2007, 08:26

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.12.2007, 10:09

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Nas so spustil tko da bomo tud v qlandio hodil. Prav jim je, kaj me pa spustijo.

clock-img

03.12.2007, 10:13

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Za koliko pa moraš kupit, da dostavijo?user posted image

clock-img

03.12.2007, 11:21

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Še pred pol leta sem kupovala samo v Mercatorju, še po mejlu sem jim težila, zakaj ta dostava po Kranju ne obstaja. Zdaj so mi pa poslali vabilo, da bi bla "testni" uporabnik. Pa sem se vljudno zahvalila, da v mercatorja ne zahajam več, odkar sem ugotovila, da obstajajo bistveno cenejše trgovine. Mogoče bi dostavo uporabila, če bi si nogo zlomila, ali kaj podobnega. Tko da me v bistvu veseli.

clock-img

03.12.2007, 11:34

clock-img

janchy

pencil-img

25

Tudi mi smo izvzeti, čeprav smo bližje Kranju kot Preddvor. Sicer pa tega ne rabim, se grem "klasičen" nakup, pa si zraven še kaj drugega ogledam.user posted image

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje.

clock-img

03.12.2007, 15:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

to sem čakala in lovila kje je šenčur :)

clock-img

03.12.2007, 15:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

aja btw...a s piko loh tud tko plačujemo?

clock-img

03.12.2007, 22:28

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pa kje si sploh našla da dostavljajo, jaz na njihovi spletni strani nisem nič našla.

Drgač pa Dory lahko plačaš s gotovino, piko pa kaj vem še čim. Moraš pa kupit za 60E če želiš brezplačno dostavo, drgač stane 6E.

clock-img

04.12.2007, 09:39

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Pajaca, zaenkrat še ne dostavljajo - začeli bodo 17. decembra. Mogoče se pa lahko po mejlu zagrebeš, da bi bla "testni uporabnik", to je pa menda že. Meni so poslali vabilo za testiranje od 3. decembra dalje. Ampak kot rečeno, ne kupujem več pri njih.

clock-img

04.12.2007, 11:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: janchy

Tudi mi smo izvzeti, čeprav smo bližje Kranju kot Preddvor.

Kaj hočeš s tem povedat? user posted image user posted image user posted image       user posted image

clock-img

04.12.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: qwasy

Pajaca, zaenkrat še ne dostavljajo - začeli bodo 17. decembra. Mogoče se pa lahko po mejlu zagrebeš, da bi bla "testni uporabnik", to je pa menda že. Meni so poslali vabilo za testiranje od 3. decembra dalje. Ampak kot rečeno, ne kupujem več pri njih.

Ja, pri meni je bilo isto. Jaz sem jim tudi enkrat poslala vprašanje, zakaj v Kranju ne dostavljajo in so mi zdaj to poslali. Ampak prav piše, da s tem, ko si testni uporabnik, nimaš nobenih ugodnosti in da si čisto enako tretiran kot bodo potem tisti redni uporabniki spletne trgovine.
Je pa en meil, na katerega naj bi robo naročila, se mi zdi, ampak ga zdaj tule nimam.

clock-img

04.12.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca
Drgač pa Dory lahko plačaš s gotovino, piko pa kaj vem še čim. Moraš pa kupit za 60E če želiš brezplačno dostavo, drgač stane 6E.

Ajauser posted image  A 60 evrov? To je pa veliko! To pa ni fino.

clock-img

05.12.2007, 11:29

clock-img

janchy

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

IZVIRNO SPOROČILO: janchy

Tudi mi smo izvzeti, čeprav smo bližje Kranju kot Preddvor.

Kaj hočeš s tem povedat? user posted image user posted image user posted image       user posted image

Nič takega, se opravičujem, če sem koga s tem užalila, čeprav ne vem kako. Samo ni mi bilo jasno, na kakšen način so določili lokacije, kamor bodo dostavljali, kot kaže ne po kilometrini oziroma oddaljenosti od središča. Brez zamere.

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem