writing-img

Sosed in njegova kurjava

clock-img

27.07.2010, 12:37

clock-img

neli365

pencil-img

257

Imamo enega soseda, ki vsako zvečer ali pa popoldan zakuri v svojo centralno (verjetno za toplo vodo) in to tako smrdi, kuri bogvekaj (verjetno vse kaj se da user posted image ), vglavnem mi ne moremo zvečer prezračit bajte, ker se kadi direkt v našo bajto. To tako smrdi, da če si zunaj te pečejo dihalne poti, ni več za zdržat. Soseda se je že skregala z njim, vendar ne pomaga nič. 100 % kuri plastiko, ker od drv je to nemogoče, drugi kurijo krva in nič nikjer ne smrdi oz se kadi.

Na koga se naj obrnem, oz. kaj naj naredim?

clock-img

27.07.2010, 12:39

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: neli365
Na koga se naj obrnem

Na njega.

oz. kaj naj naredim?

Jaz bi se mu usrala pred vrata.

clock-img

27.07.2010, 12:43

clock-img

jullie

pencil-img

665

policijo..itak, da ni dovoljeno vse kurit

..pri nas se sosed ukvarja s prodajo železa, bakra itd. in potem dobi žice ovite v plastiko-gumo in seveda to plastiko kuri in cela ulica smrdi..mu je zdnjič nekdo policijo poslal in je seveda takoj moral prenehati.. je pa par dni nazaj spet.. :(

clock-img

27.07.2010, 13:47

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Morda se je res najbolje obrniti na policijo.. Če ste se že skregali, potem verjetno ni straha pred tem, da se bi mi zamerila user posted image

clock-img

27.07.2010, 13:47

clock-img

anity_1

pencil-img

328

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Morda se je res najbolje obrniti na policijo.. Če ste se že skregali, potem verjetno ni straha pred tem, da se bi mu zamerila user posted image

napaka, da ne bi narobe razumeli user posted image

clock-img

27.07.2010, 14:07

clock-img

neli365

pencil-img

257

Sem mislila če obstaja kakšna inšpekcija, ki se s tem ukvarja, policije ne bi rada klicala.

clock-img

27.07.2010, 14:07

clock-img

Anonimen

Mi imamo tut enega približno takega falota za soseda ... samo HB ima zgleda poleti kake kolektorje na strehi in na njih greje vodo ... spomladi, jeseni in pozimi kuri ko za stavo in ne morem ne cunj zunaj sušit in ne stanovanja prezračit konkretno ... kuri pa tut vse živo ... še najraje pa kako iverko user posted image

clock-img

28.07.2010, 11:08

clock-img

Abbott

pencil-img

145

Inšpekcija. Ne vem, če bo kaj, ampak saj pokažeš, da misliš resno. Good luck.

clock-img

30.07.2010, 08:30

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Kar znorim če bi imela takega sosedauser posted image ...definitivno pokličem policijo ali pa se malo pozanimam pri gasilcih kaj storiti v podobnem primeru...ne vem...nekateri so tako nesramni, neodgovorni do sočloveka ...da ne govorim do okolja...fuj, fej...
Pri nas imamo tudi svojo centralno , ki jo kurimo na drva ali olje v času kurilne sezone...večji del poletja pa prestavimo vse skupaj na elektriko in poraba le te sploh ni nevem kako velika...Prav ta smrad po dimu in večja poraba vode poleti sta vzrok da smo se tako odločili...saj vem...tudi z elektriko je treba gospodarno ravnati...vendar se nam zdi ta varianta najboljša za vse...

clock-img

02.08.2010, 14:43

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Prijaviš pristojni dimnikarski službi ali pa inšpektoratu za okolje. Ukrepati morajo po službeni dolžnosti.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

02.08.2010, 15:38

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pa to je ful strupeno, lahko še kdo zboli! Ne smeš tega pustit. Prijavi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem