Živim v hiši s tašči in tastom ter nono, pa se razumemo dobro. Sosedej so ap tudi sorodniki, teta od mojga,pa njen mož in še dve punci. Z njimi se itak kej ne družimo,se pa zastopmo. Do svojega 15leta smo živeli v bloku in morm rečt eda smo mel en kup čudnih sosedov. vsi so se med sabo gledal postrani, bili so sami hinavci,pozdravu je komaj kakšen. v glavnem katatrofa. sem že takrat govorila,da jaz bom živela v bajti. Spomnim se ene sosede, ki nam je skoz mulcam težila,da ne se tle igrat,da naja bomo tiho,da.... V glavnem kar nekaj. Skoz se je prtožavala. Sej kšnkrat je celo ka izmed staršev rekel naj nas vendar pusti pri miru. pa je blo isto dalje. Spomnim se še ene familije,oziroma dveh,kjer so bli mal bolj premožni. Babe so ble itak nonstop v kostumih in barvno usklajene torbice in čeveljce,ampak obnađšanje pa.. Nosiel so se kot da držijo boga za jajca,niso pozdravljale,in če sem jih jaz leo pozdravla so me sam čudn pa tko hinavsk opogledale. NO,edino moža od teh dveh sta bla še  kar v redu. edn je bil sicer mirn,je pa vsaj pozdravil. ednn se je kdaj pa kdaj pohecal. KAr se tiče pa tega tvojga soseda, hjooo,salbo mi je ratal ko sem brala kako se obnša(namerno zapira vrta,se zaletava..) Ma ti pove,da jaz mu ne bi ostala dolžna! Res ne. Na bruhanje mi grejo taki osebki. Uf evo,sam d razmišlam o takih ljudem sem nervozna.
  Jah nič,jaz bi  mu vrnila milo za drago.oziroma bi mu rekla,kadar bi kej takega spet storil. V res skrajnem primeru bi mogoče tut policijo poklicala,da mal preveri njegovo stanovanje(mislim s 14-letnikom kadizt travo!!!!).