writing-img

Space bags

clock-img

21.08.2005, 21:44

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Odločam se da bi kupila tiste vreče za shranjevanje v Top shopu. Mislim da se jim reče space bags:zmeden2:. Zanima me, če jih katera ima in kako so v resnici praktične. Na TV reklami so itak najboljše:). Vsa mnenja dobrodošla. :rozica:

clock-img

21.08.2005, 21:48

clock-img

Anonimen

Zakon.

clock-img

21.08.2005, 21:49

clock-img

Anonimen

Aja, pravijo. Drgač pa ne vem :zmeden:

clock-img

21.08.2005, 21:51

clock-img

rubin

pencil-img

130

jaz sem te vreče kupila, a jih še nisem uporabila. Baje pa da ta vakuum po nekem času popusti in sem si rekla, da tudi če bom mogla parkrat na leto še ven posesat, me tud ne bo :hudicek: vzel. Pa lepo bom lahko te vreče pod pojstlo dala, ker če bi oblačila shranjevala po škatlah bi jih mogla na podstrešje dat, ko pa nikol ne veš kje se kakšna miška najde in malo vse skupaj pogloda.
Pomagala ti nisem veliko, zanima pa tudi mene kaj druge pravijo na to.

clock-img

21.08.2005, 21:58

clock-img

india

pencil-img

5342

Imam jih in sem zelooo zadovoljna z njimi, držijo pa vedno celo sezono.
Zdaj imajo ponudbo, če naročič 2 paketa,plačaš poštnino samo za enega, pa čakat je treba nan jih cca. 1 mesec.

clock-img

21.08.2005, 21:58

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz jih imam in so fajn,je pa res da mi je pri nekaterih zrak spustil ven,ma je vseeno vec reda

clock-img

22.08.2005, 08:04

clock-img

Anonimen

moje spušajo??!! :zmeden:

clock-img

23.08.2005, 12:30

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Jaz sem jih prejšnji teden naročila in jih dobim čez en teden. Pri nas imamo prostorsko stisko v omari in upam da bodo v redu. A jih ne moreš reklamirat če spuščajo zrak?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem