writing-img

Spacey

clock-img

09.03.2005, 13:04

clock-img

lin

pencil-img

2504

Punce,a ve katera če je Spacey rodila,ker se zadnje čase nič neoglaša?

clock-img

09.03.2005, 13:08

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Mislim, lin... jaz sem pa ravno danes te to hotla vprašat na privat. A nič ne veš? Pa saj kar blizu stanujeta, a ne? Jo pa res pogrešam, že kar nekaj časa se ni oglasila.

Lin - drug teden, če bo vse po sreči... saj veš kaj!

clock-img

09.03.2005, 13:17

clock-img

lin

pencil-img

2504

Nejčko a res!:bravo::bravo::bravo:Juhhhhhhhhhhhhuuuuuuu!
Joj zdaj si mi pa polepšala dan!držim pesti,da res.
za spacey,pa takole ja smo še kr blizu samo sem zgubila njeno tel.a moja tašča ki dela v marketu kjer hodi tudi spacey mi je rekla da je že par dni ni vidla,ker pa je bla prej vsak dan,zdaj ali je rodila ali pa je trebuh tako velik da nemore peš.
Računam na klic,dej ti na privat pošljem mojo št mobija da se bova dokončno zmenle?o.k.?

clock-img

09.03.2005, 13:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

a, se ni se vcerej oglasala na Z&O,lin??

clock-img

09.03.2005, 13:20

clock-img

lin

pencil-img

2504

Zara nevem ker sem bla malo gori na rr

clock-img

09.03.2005, 13:20

clock-img

Anonimen

Ja, meni se tudi zdi, da je bila čisto ista tema včeraj odprta in se je javila, da je še v enem komadu in da ima rok, mislim da čez 13 dni.

clock-img

09.03.2005, 13:36

clock-img

lin

pencil-img

2504

o.k. superca,pol je še zmeraj v enem kosu

clock-img

09.03.2005, 21:26

clock-img

tralala

pencil-img

220

Jaz sem ji včeraj pisala na privat in tudi meni je rekla, da je še vedno v enem kosu in vsa zatečena (na žalost za oboje). Jaz ji želim, da bi rodila pred rokom, saj je tako dosadno iti čez (v mojem primeru 5 dni). No srečno Petra!

clock-img

09.03.2005, 22:15

clock-img

lin

pencil-img

2504

tralala,se strinjam da je zoperno iti čez rok,kaj pa praviš name?10 dni!Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

clock-img

09.03.2005, 22:58

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Lin, jaz pa 12 dni čez. Zara je pa legenda - 18 dni.

clock-img

10.03.2005, 08:57

clock-img

lin

pencil-img

2504

Nejčko-Zara
aA grozno ko greš čez rok,jaz sem bla ko ena...... ki sem vsak dan odštevala pa neupaš si nikamor dlje it ker neveš kdaj te lahko prime!

clock-img

11.03.2005, 09:09

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ooo Lin hvala tudi tebi ker te tako skrbi zame. 9nebesa Velik šopek :rozica::rozica::rozica: samo zate. Se ti bom oglasla na privat... :)
Še lepše pa je to, da si se name spomnila na moj rojstni dan. 9nebesa

Sem bolj malo gor na RR oz. na sploh za PCjem, ker kot je že vsem več ali manj znano tako hudo zatekam, da raje počivam z nogami v luft. :zmeden: Samo na hitro preberem novičke in to je to... Torej sem še vedno v enem samem velikem napihnjenem kosu! :sloncek: :(( Ja imam še celih 10 dni pred samo...upam da kej manj in ne kaj več.

Ko bom pa mojo že komaj pričakovano nalogo opravila, boste pa obveščene...spremljajte forum Prvič noseča. :bravo:

Lep pozdravček vsem... :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 10 dni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem