writing-img

Spalna vreča

clock-img

26.02.2007, 09:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ker naš ta velik pobalin ni hotel biti v vreči, še nimam izkušenj z njo, sem se pa odločila, da dam našega user posted image  že kar kmalu vanjo, da se je navadi. Sedaj ga že dajem kakšen teden vanjo, vendar pa ne vem, a ga je treba potem še kaj pokriti z odejco ali je dovolj samo vreča?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

26.02.2007, 09:58

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Odvisno, kako debelo vrečo ima. Pa koliko stopinj imate.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

26.02.2007, 10:01

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz mu dam še tanek kovterček čez. Če je samo v vreči, ima mrzle rokice.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

26.02.2007, 10:05

clock-img

Anonimen

Tudi jaz dam Vala v spalno vrečo in je prav rad v njej.Poleg tega pa potem takoj ve, da je treba spat. Pokrijem ga še s kovtrčkom, ki pa je bolj tanek. Prej je bil vedno zelo hladen in se je še večkrat zbujal.

LP

clock-img

26.02.2007, 10:38

clock-img

Miška76

pencil-img

365

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Pokrijem ga še s kovtrčkom, ki pa je bolj tanek. Prej je bil vedno zelo hladen in se je še večkrat zbujal.

Pri nas je enako.

clock-img

26.02.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga tudi še pokrila.

clock-img

26.02.2007, 11:05

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Jaz ga tudi še pokrijem. Imamo v spalnici kar hladno. Je pa vreča super sedaj, ko se sam vstaja. V vreči se še ne more. Sem kar vesela, da smo ga navadili.

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

26.02.2007, 11:09

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Kakor kdaj. V spalnici imemo bolj hladno, ampak je včasih lepo topel in ga tako pustim, včasih ima pa hladne rokice in ga pokrijem še s kovtrčkom. Je pa itak samo za nekaj minut, ker si ga takoj dol zbrca.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

26.02.2007, 14:09

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Jaz ga dam samo v vrečo. Tudi če ga pokrijem, je po 5 minutah spet odkrit, ne glede na to, koliko mu dekico zabašem za jogi.

V sobi ima manj kot 20 stopinj, nekje 18-19, in je oblečen v tanek bodi z dolgimi rokavi, pa pižamico + topla vreča (tista mehka iz HM-a). Mrzel ni nikoli. Je pa tudi na splošno bolj "tople" sorte.

clock-img

26.02.2007, 14:13

clock-img

ANYU

pencil-img

8

Oblečem jo v body z dolgimi rokavi + pižamico, dam v vrečo iz H&M (tanka) in pokrijem z eno tanko dekico, pa je zmeraj toplauser posted image . Aja, pa v spalnici imamo okol 20 stopinj.

clock-img

26.02.2007, 22:30

clock-img

simanej

pencil-img

91

Jaz ga tudi še pokrijem z odejo, v spalnici pa imamo 18 stopinj.

clock-img

28.02.2007, 18:41

clock-img

suzi

pencil-img

77

Mi smo v emporijumu odkrili vrečo od PREMAMAN (na koncu kjer je bil včasih MOTHER CARE), ki je iz pliša, podložena, ima tudi podložene rokave, ki so na ježka, tako da se jih da lahko dol ko je bolj toplo. Spodnji del vreče se zapne nazaj, tako da se jo da skrajšati in ustreza velikosti otroka od 3 mesece do 4 let - cena je bila 12.000 sit, peremo jo non stop in je edina vreča v kateri je bil naš mali topel kot hrček. Pokrivati ga dodatno ni treba, v sobi je pa okoli 19,5 do 20 stopinj.

clock-img

28.02.2007, 19:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz ga vedno še pokirjem s kovtrčkom (lahkim).
Imamo pa v spanici ponoči okoli 18stopinj nam vsem bolj paše. da je malo hladneje, se lažje in bolj normalno spi.

clock-img

01.03.2007, 08:43

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz ga pokrijem še z eno res tanko dekico, pa saj se tako ali tako odkrije. Pa ni panike, ker imamo v splanici 21-22 stopinj.

clock-img

01.03.2007, 08:51

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Jaz sem ga tudi začela dajat v vrečo, pa ima hladne rokice, če ni še s tanko odejico pokrit. Je pa ful srečen v neje, ko lahko ful brca, pa se ne odkrije, ker prej sem mu vedno odejico zatlačla pod rit, da se ni mogek čist zbrcat, zdaj pa kar cvili od veselja.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

01.03.2007, 11:11

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Jaz mojo user posted image  pokrijem še s kovtrčkom ker ima drugače mrzle rokice.

LP

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem