writing-img

Spalna vreča

clock-img

18.01.2005, 12:42

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Kakšne spalne vreče imate za svoje malčke in kako ste zadovoljne?

Za svojega sinka kupujem novo, ker je zdajšnjo prerasel. Najraje bi tako toplo, da ga preko ne bi bilo treba več pokrivati.

clock-img

18.01.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Najbolje je, če je elastična, da ni kot v oklepu. Samo jih je težko dobiti. Mi smo enkrat na eno naleteli v H&M in je res super. Vmes vatirana, vzunaj in znotraj pa mako.

clock-img

18.01.2005, 13:50

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Prvo sva kupila pri Oddeji Škofja Loka in je bila v primerjavi z naslednjimi prav nesramno draga. No, potem sva jih začela kupovati pri H&M ali C&A, zadnjo zimsko sem našla celo pri Eduscho. Glavno, da je iz naravnih materialov in to je to.
Lp :)

clock-img

18.01.2005, 16:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Lenny, imaš prav- spalke od Odejice so prav drage, pa še otrok se v njih počuti kot kak robot...okrog vratu je vse tako trdo in robustno:zmeden:
Mi smo jo ravnokar prerasli, zato tudi iščem kako fajn elastično in mehko..:zmeden2:
Potem H&M ali C&A?

LP:rozica:

clock-img

18.01.2005, 17:05

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imamo dve od H&M, zelo mehki in lepi. Pa pol ceneje kot Odejine.

clock-img

18.01.2005, 18:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Midve sva jo podedovali od Pinine sestrične. Je pa spalka z Madžarske, zelo poceni je to gor, je fino mehka in topla, pa rokavov nima, tako da jo s kovtrom ohlapno pokrijem čez. Prav ji bo do vsaj 1 leta. :bravo:

Hu:hudicek:Anita

clock-img

18.01.2005, 18:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ojla vsem...jst imam eno 15 let staro se od nince,tko da bo treba novo kupit!!Ker ta razpada...res je ze razvalina...:zmeden2:
A H&M pravte da ima ?? Jst tja nikol ne grem,ampak bo treba...Kolk dinarckov pa stane??

lp,Zara

clock-img

18.01.2005, 18:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tamale tri jurje pa pol. Malo večje so štiri. Tak tolar gor al dol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem