cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spalna vrečka

clock-img

05.10.2005, 08:09

clock-img

Majdi

pencil-img

118

Pozdravljene!

Danes je druga noč ko je Iris spala v spalni vreči. Lepo je spala, brez da bi se odkrivala. Ponavadi, čim se je zbudila je bila takoj odkrita in jo je zeblo. zdaj pa lepo spi noter .

clock-img

05.10.2005, 08:17

clock-img

Anonimen

user posted image  izgleda, da jo ne moti.
Jaz sem jo začela uporabljat tam okrog drugega meseca in je super, ker pri nas zvečr preden zaspi tako brca, da je skoz  odkrita. Sedaj sem pa dobila še spalno vrečo z dolgimi rokavi tako da bomo to uporabljali pozimi.

clock-img

05.10.2005, 08:45

clock-img

anamia

pencil-img

71

ninny, kje si dobila vrečo z rokavi?Naša tudi tako brca, da smo jo dali v vrečo,ampak ima zjutraj tako ledene rokice, kljub dvojnim rokavom.
Hvala za odgovor.

clock-img

05.10.2005, 09:30

clock-img

AnkaM

pencil-img

43

Spalno vrečo z dolgimi rokavi imajo v C&A npr. Celovec, graz. Je zimska in stane okoli 15 eur - krasna:)

clock-img

05.10.2005, 09:32

clock-img

Anonimen

.Jaz sem jo dobila od svakinje. Videla sem jih pa že v Avstriji.

clock-img

05.10.2005, 09:52

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Spalno vrečo z rokavi imajo tudi v Odejinih trgovinah. Sem jih videla prejšnji teden. Pridejo pa okrog 8000 SIT.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem