writing-img

Spam pošta

clock-img

08.02.2008, 10:57

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Zanima me kako se vi borite s spam pošto. Sama jo dobim vsak dan cca.20 kom. take pošte pa mečem v koš eno za drugo. Sem probala že z blokiraj pošiljatelja, pa da sem označila kot spam...pa nisem ravno uspešna oz. me spam-ovci definitivno prekašajo. Mi gre pa na živce ta pošta.user posted image

clock-img

08.02.2008, 11:11

clock-img

Hans

pencil-img

501

To tudi mene zanima, ker imam enak problem. user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

08.02.2008, 13:49

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Meni na gmailu deluje spam pošta in jo meče v en koš.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

08.02.2008, 17:05

clock-img

Anonimen

Nekaj nasvetov. Nikoli na internetu ne objavi svojega mail naslova v polni obliki (taki, da se naredi link). Obstajajo namreč programčki, ki prav to iščejo in te dobijo na seznam. Tudi verižna pisma so zelo prikladna za nabiranje e-mail naslovov (what goes aroud, comes around). Tudi ne odpiraj takih mailov ali jim celo odgovarjaj, saj je to pošiljatelju znak, da je ta mail v resnici aktiven.

clock-img

08.02.2008, 23:55

clock-img

ales*

pencil-img

130

Če uporabljaš novejše programe za pošto, potem imaš opcijo, da te maile označiš kot spam in jih premakne v posebno mapo. Zadeva se s tem ne zaključi, saj programi samodejno javijo strežniku (npr. Gmail...), da je pošta iz tega naslova Spam in tako poskrbiš, da bo prejemnik v sistemu Gmaila avtomatsko blokiran oz. dodan na seznam Spam pošiljateljev. Sicer pa imajo vsi večji ponudniki (tudi slovenski) na strežnikih nastavljen filter za tovrstno pošto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem