writing-img

Spanje

clock-img

19.03.2009, 09:31

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Živjo,

mi smo dva meseca tako lepo spali, sedaj pa ga je začela user posted image  malo biksat...torej, ponoči se enkrat ali dvakrat zbudi. Ko se naje jo položim v posteljico in ji dam dudo. In potem traja uro do ure in pol, da zaspi nazaj. Ves čas meče dudo iz ust in potem joka, tako da moram vstati in ji dati dudo.

Prosim za kakšen nasvet...ker drugače bom kmalu hodila naokoli kot kakšen zombiuser posted image
Hvalaaa

clock-img

19.03.2009, 09:54

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Mislim, da nas je veliko, ki smo dali to čez. To je obdobje, ki ga je treba preživeti. Kaj dosti pa ne moreš pomagati. Potrpi, minilo bo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

19.03.2009, 14:13

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Welcome to the club. Če bi se naš zbujal le 2-3x ponoči, bi bila jaz zelo srečna. Mi se znamo zbujat na pol ure ali še manj. Sicer takoj zaspi nazaj... jaz pa ne. Ravno, ko zaspim, je spet budilka - sicer ne joka, ampak pleza po posteljici, jamra, stoka, hoče dudo, se prmetava........... Smo pa v 10m mogoče 14 dni prespali noč (beri 5-6 ur skupaj).

clock-img

19.03.2009, 17:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Mislim, da nas je veliko, ki smo dali to čez. To je obdobje, ki ga je treba preživeti. Kaj dosti pa ne moreš pomagati. Potrpi, minilo bo.

se strinjam.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem