cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spanje

clock-img

26.09.2009, 19:22

clock-img

soncica01

pencil-img

278

Zanima me, ali se je to dogajalo tudi pri vas in kdaj je minilo. Namreč, moja punčka, stara 8 mesecev in že 1 mesec se vsako noč zbudi in hoče dudo. Ko ji dam dudo takoj zbudi, a se čez včasih 5 minut, včasih 1 uro zbudi in ji spet moram dati dudo. Zdi se mi, da ji celo noč dajem dude in tako podaljšujem njeno spanje.
Sem že čisto izčrpana in ne vem kaj naj naredim.
Hvala vsem za odgovore.

clock-img

26.09.2009, 19:36

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

A lačna pa ni?

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

26.09.2009, 19:47

clock-img

soncica01

pencil-img

278

ne, lačna ni, z dudo se takoj potolaž, kadar gre za lakoto, takrat je kričanje, takrat nič ne pomaga, nobena duda, nič, nič

clock-img

26.09.2009, 19:53

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

veš kaj poskusi,v kinderpet ji daj več dud pa ji nastavi pri glavi in bo našla dudo in si jo sama vzela,pri nas je bilo isto,dokler je imel eno samo dudo,ker jo je ponoči zgubil pa je ni najdel več in je jokal,tko jih pa še zdej pri 15mesecih ima več v posteljici in si jo sam vzame..nam je pomagalo,poskusiuser posted image

clock-img

26.09.2009, 20:37

clock-img

soncica01

pencil-img

278

bomo poizkusili to z dudami. Upam, da bo pomagalo.

clock-img

26.09.2009, 20:51

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi pri nas je delovalo tole z več dudami okoli glave. Najprej sem jima pač malo pomagala, da sta sploh pogruntala, da jih lahko sama najdeta. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem