writing-img

Spanje na trebuščku

clock-img

03.01.2008, 22:57

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Pozdravljene,

Mene pa zanima do kdaj more dojenček ponoči ležati na boku?
Imam en mesec staro punčko, ki pa jo zelo dajejo krči. Najbolj ji paše spati na trebuščku, zato podnevi tako tudi spi.

Kako pa je s tem kaj ponoči? Kakšne so vaše izkušnje?

LP

clock-img

03.01.2008, 23:11

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Moj 3 mesečnik že od 14.dne spi ponoči na trebuščku. Vem da priporočajo spanje na boku, ampak on ne mara. Edino čez dan zaspi na boku. Ponoči pa je najbolj zadovoljen na trebuščku in pri treh mesecih mirno prespi celo noč. 

clock-img

04.01.2008, 07:18

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mojega sem dajala spat na bok dokler je šlo - ko se je pa že sam začel obračat, pa ni bilo več fore, ker je bil čez 2 sekundi že na hrbtu.
Na trebuščku na začetku ni spal, je bil na boku čist zadovoljen, sem pa večkrat brala tu gor, da otroci radi spijo na trebuhu (tud čisto majhni) in da je to čist ok.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

04.01.2008, 08:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Moj starejši je začel na trebušku spati,ko se je samna njega obrnil.

Kot novorojenčka ali par mesecev starega dojenčka,ga pa nikoli nisem polagala na trebuščka. Tudi dojenčico ne polagam na trebuščka.spi pa na hrbtuin da roke k višku.

Ko je dojenčica nehala dihati,so  naju v bolnšnicah vedno najprej vprašali,če spi na trebuščku.  Nočem strašit,vendar je to eden najpogostejših vzrokov smrti v zibki.Tale stavek,naj si vzame k sebi vsak kolikor hoče,ker vem,da vsak misli: to se nam ne more zgoditi.user posted image

clock-img

04.01.2008, 09:44

clock-img

Anonimen

Moj tamali že od 1. tedna dalje ni hotel spati drugače kot na trebuhu, in če sem hotla, da spi, sem ga morala dat na trebuh. Sem pa takoj, ko sem to ugotovila, šibala kupit Angelcare, da smo mirno spali. Ravno zaradi smrti v posteljici.

clock-img

04.01.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

Moj je pred kratkim se začel sam obračati na trebuh, me je panika grabila, kako bo ponoči, pa sem ga malo opazovala, in je delal tako, da če je imel glavo dol, da ga je hitro umaknil, ker mu ni pasalo.. Je star 5 mesecov... Jaz sem bolj paničar in bi ga obračala, ali pa kupila Angel Care... 

clock-img

04.01.2008, 13:27

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Nam so v razvojin rekli, da se bodo sami začeli obračati. Tako da ga jaz dajem spat na bok, nekaj časa na dan pa tudi na trebuščka, ampak samo takrat, ko sem zraven.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

04.01.2008, 14:06

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naše od 2,5m naprej ni bilo mogoče obdržati na boku. mislim, pa da se vsak dojenček tam okoli 3m začne sam obračat tako, kot mu paše. enkrat na trebuh, drugič na hrbet....

clock-img

04.01.2008, 14:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Okoli 2-3 mesecev se začnejo sami obračat, kakor jim paše. Jaz sem mojo ponoči do 4m še zalagala, da je spala na boku, potem pa sem nehala. Če lepo dviguje glavico, je tako v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem