writing-img

Spanje na trebuhu

clock-img

19.03.2009, 22:11

clock-img

Anonimen

Sem v sedmem tednu nosečnosti, PDP pa imam 5.11.2009 in opažam, da če spim na trebuhu, da me tišči trebuh. A se vam tudi to dogoja.

Pa še to, spanje na trebuhu je moj najljubši položaj, ki se mu bom morala očitno odpovedati do novembrauser posted image .

clock-img

19.03.2009, 22:49

clock-img

Anonimen

Dokler ti spanje ugaja ni treba mnejati

clock-img

20.03.2009, 07:15

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz sem v 27t pa še vedno spim na trebuhuuser posted image Sicer ne celo noč, del pa, ker si drugače ne predstavljam...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

20.03.2009, 08:16

clock-img

end1

pencil-img

1598

spanje na trebuhu sem obe nosečnosti ful pogrešala, tudi jaz sem že čisto na začetku nosečnosti imela občutek da me tišči, čeprav me ni imelo kaj. In pol sem rodila vesela kako bom na trebuhu spala, pa sem imela polne dojke, da mi je mleko kar ven cepalo. No pa sem dočakala, zdaj ko smo zmanjšali dojenje lepo spim, kot mi paše. Tako pač je žal. Vem da si ene nosečnice z vzglavniki podlagajo noge, sam ne vem kako jim rata. Mal pa je treba potrpet, da te najbolj nežna rokica poboža. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem