cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spanje podnevi

clock-img

01.12.2008, 00:09

clock-img

maca m

pencil-img

465

Moj 4-mesečni sin nikakor noče zaspati čez dan v stanovanju. Zunaj, v vozičku ni panike, zaspi že po nekaj minutah in lahko spi tudi tri ure. Če ga hočem uspavati v stanovanju mi nikakor ne uspe. včasih komaj še gleda, jokauser posted image , a da bi zaprl učke - to pa ne. Mogoče zaspi za 15 minut in to je to.  Potem ga hitro oblečem, dam v voziček in takoj zaspi.  Zakaj neče v stanovanju???
Ima katera takšne izkušnje? user posted image

clock-img

01.12.2008, 07:17

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

mislim, da nas je kar nekaj takih. Naš tudi doma ne bi zaspal, tudi če ga doma po dnevi vozim v vozičku ni isto kot če ga zunaj. Kakega nasveta nimam, ker tudi sama obupujem...mogoče se najde kakšna, ki pove kako ga navaditi spati čez dan. 

clock-img

01.12.2008, 10:21

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Tudi mi pri 4 mesecih v hiši spimo samo 3x 10. minut, zunaj pa lahko tudi 3x po 2-3 ure.

clock-img

01.12.2008, 10:46

clock-img

maca m

pencil-img

465

sej mi ni panike ven it dvakrat na dan, ampak zdaj je že ful mrzlo in ne morem bit z njim tri ure skupaj zunaj na takem mrazu.  sicer njega ne zebe, ker ga še vedno imam v košari, jaz sem pa že dvakrat zbolela, čeprav sem toplo oblečena.user posted image

clock-img

16.02.2009, 13:19

clock-img

malla13

pencil-img

13

maca m tudi jaz sem imela enak problem in sem jo dala v voziček na balkon če ga seveda imate in je takoj zaspala potem sem jo dala pa z vozičkom nazaj v hišo in sem jo pustila čisto ob balkonskih vratih odprtih in jo stran obrnila da ni pihalo po njej seveda je bila fajn oblečena in potem sem postopoma začela pripirati vrata in na koncu je ze zaspala tudi v hiši v vozičku da mi ni bilo treba tolikokrat ven no potem pa se je navadila in je tudi začela potem čez dan spati v stanovanju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem