writing-img

Speedy, varovalni lok-večji otroci

clock-img

28.04.2007, 15:30

clock-img

Anonimen

hm, torej zanima me, tisti ki imate speedya, ki je brez varovalnega loka, ali vas je to pri večjem otroku motilo, da loka ni? Je pač moral biti otrok ves čas privezan oz. naslonjen nazaj, ni se mogel naslanjati naprej. Je to otroka zelo motilo, je to velik minus ali se da tudi brez tega varovalnega obroča?

clock-img

28.04.2007, 15:55

clock-img

Anonimen

Mi smo med drugim tudi zaradi tega menjali voziček, ko smo ugotovili v enem drugem vozičku, koliko ta lok pomeni naši tamali. Samo glavni razlog za menjavo je bil drugi, vseeno pa je to, da loka ni, veliko pripomoglo k dokončni odločitvi o menjavi.

clock-img

28.04.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

Jaz vozičkov brez loka sploh gledala nisem.

clock-img

29.04.2007, 07:15

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Se strinjam s Splišni.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.04.2007, 21:58

clock-img

Lejči

pencil-img

520

no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni user posted image

clock-img

29.04.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lejči

no, mene pa ni motilo. z vozičkom smo bili zelo zadovoljni user posted image

Ko je bil večji, ni želel biti nagnjen naprej, ga ni motilo, da mora bit skoz nazaj naslonjen?

clock-img

30.04.2007, 11:18

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz mu pase toliko razrahljam, da se lahko nagne naprej in je zadovoljen. Dokler smo pa imeli pase zategnjene, mu pa ni bilo najbolj všeč.

clock-img

30.04.2007, 22:21

clock-img

Lejči

pencil-img

520

naše user posted image ni motilo, res pa ni bila preveč tesno pripeta.   uporabljali smo ga kar dolgo. ne vem, verjetno je odvisno od otroka.  punce so enkrat pisale tudi o predelavi speedya, kako so si ga prilagodile in so bile potem z njim še bolj zadovoljne.kakorkoli se boš odločila, ti želim uspešen nakup user posted image

clock-img

15.05.2007, 14:41

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

V Baby Centru lahko kupiš varovalni lok, ki paše na vse vozičke. Naši je lok tako pomemben, da smo Speedy-ja menjali pri 9 m za Freestyle-a.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem