cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sperma

clock-img

21.10.2007, 17:33

clock-img

Anonimen

Mam eno vprašanje. Ko moj spusti spermo v mene ko vstanem ne izteče takoj ven iz mene.Šele kasneje se mi pojavi malo na vložku.Kako je pri vas?

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 23.10.2007 21:54:16 >

clock-img

21.10.2007, 17:41

clock-img

Anonimen

Meni nekaj takoj, nekaj pa k vstanem(če ležimuser posted image ).

clock-img

21.10.2007, 19:01

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Meni gre pa to na živce, da mi ven teče...ful zoprn občutek, to je edina stvar pri sexu ki je ne maramuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

21.10.2007, 19:06

clock-img

cukerček

pencil-img

575

nekaj takoj, nekaj ko vstanem

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

21.10.2007, 19:39

clock-img

silvya

pencil-img

1770

A ni že bila enkrat ta tema odprta?

Sicer pa, tako je. Vse tekočine pač nekam stečejo, sila gravitacije.

clock-img

26.10.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

Če ti bo končal v usta in boš pogoltnila, ti ne bo nič ven steklo. Pa še možn je, da boš s tem naredila na njega dober vtis. user posted image

clock-img

27.10.2007, 23:51

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če ti bo končal v usta in boš pogoltnila, ti ne bo nič ven steklo. Pa še možn je, da boš s tem naredila na njega dober vtis. user posted image

Trikrat hura za takšno razmišljanje!! user posted image user posted image user posted image Poleg tega je to lahko še ''topli obrok'', za dekoracijo pa malce petršilčka in kako sadje poleg user posted image user posted image user posted image
Torej....dober tek! user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.10.2007, 07:16

clock-img

Anonimen

Trikrat hura za takšno razmišljanje!! user posted image user posted image user posted image Poleg tega je to lahko še ''topli obrok'', za dekoracijo pa malce petršilčka in kako sadje poleg user posted image user posted image user posted image
Torej....dober tek! user posted image

Mam pa še boljšo idejo Colt user posted image

Lahko pa si tudi ti serviraš "topli obrok" pa malo kruheca zraven, mogoče malo mesa...saj veš, tak za prilogouser posted image  Če pa še dodaš malo ajvara in čebule, tak za dekoracijo,  pa si zmagal. Pa lahko lepo v dvoje pojesta. Ne vidim nobenega problema.

clock-img

28.10.2007, 08:59

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Evo, dileme okoli kosila odpravljene....user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.10.2007, 09:59

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Evo, dileme okoli kosila odpravljene....user posted image

A ne? Jaz se pa matram s kuhanjem user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem