writing-img

Spermiogram-vprašanje

clock-img

21.08.2006, 21:26

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Ali katera ve, zakaj je potrebno iti na pregled dvakrat? Moj je  bil, pa so mu rekli, da je treba priti 2x že kar v naprej, ne po pregledu ali kaj.  

< Sporočilo je popravil kasija78 -- 21.8.2006 21:29:55 >

clock-img

21.08.2006, 22:32

clock-img

pot

pencil-img

1487

Mojemu niso pa nič rekli, da bi moral 2x prit. So mu rekli le naj se naroči k zdravniku. Zdaj mi je pa res že vse čudno. Na kartončku ima polno enih številk in datumov. Naj prosim katera pove ali je treba it 2x pred pregledom? user posted image

Hvala še z moje strani.

clock-img

21.08.2006, 22:56

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

o, pa še jaz imam eno vprašanje. Septembra grem na pregled k G in mi je že kar v naprej omenil, da bova mogla oba z mojim na preiskave glede na to da se že trudiva lani od maja. Kako dolgo pa se čaka za spermiogram?

clock-img

21.08.2006, 23:04

clock-img

pot

pencil-img

1487

Za sam spermiogram se ne čaka tako dolgo, par tednov (2?). Sem že malo pozabila. Za obisk pri andrologu, pa se čaka okoli 3 mesece.
Mislim, da bi morale biti s to debato na forumu Težave z zanositvijo. user posted image

clock-img

21.08.2006, 23:11

clock-img

tosja

pencil-img

3706

se čaka kar precej (MB). Jaz sem mojega user posted image  kar sama naročila po telefonu julija in ima datum oktobra. Naju je G pohvalila, da sva v svoji režiji to naredila user posted image
lp, tosjauser posted image

clock-img

22.08.2006, 08:40

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Sva se tudi naročila po telefonu. Čakala sva teden ali dva, zelo malo. Takoj imaš spermiogram in pregled pri andrologu. Mislim, da je to lahko kar skupaj. Sva bila pri dr. rešu v dravljah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem