writing-img

Spermiogram - vprašanje

clock-img

12.06.2007, 14:08

clock-img

honka

pencil-img

18

Pozdravljene -

sestra v ambulanti (MB) mi je rekla, da mora mož prvič dat seme tam in ne da prinese od doma. Zanima me, kako je bilo pa pri vas in kakšne izkušnje imate s tem oz. vaši partnetji?

Hvala in lp!

clock-img

12.06.2007, 14:17

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Midva sva bila sicer v lj, ampak sva to uredila kar tam. torej ga je tam dal in ne prinesel. pa saj to ni nič takega. 

clock-img

12.06.2007, 14:46

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

midva sva bila tudi v ljubljani. in kolikor e meni znano so rekl ali sem nekje prebrala da sploh ne sme prinesti sema od dama. verjetno zato, ker se potem kvaliteta sperijev veliko poslabša...
tako da bo po moje najbolje da odda seme kar tam. sej ni tako hudo. mojemu je sicer vedno bilo neprijetno samo greš lahko ti z njim in je zadeva veliko bolj prijetna za njega user posted image

clock-img

12.06.2007, 15:05

clock-img

karamela

pencil-img

645

Vsekakor je potrebno sperminogram oddati direktno v G ambulanti, ker material takoj pregledajo. Z vsako minuto oz. uro so spermiji manj aktivni in ne bo pravega rezultata oz. izvida.

clock-img

12.06.2007, 19:58

clock-img

honka

pencil-img

18

Hvala lepa za odgovore. In ja, tudi sama sem že slišala, da je boljše, da tam zadevo opravi. Bomo že, če so vsi drugi.... user posted image

clock-img

12.06.2007, 20:10

clock-img

honka

pencil-img

18

A ja, pa še to: a lahko grem jaz zraven? In prosila bi tiste, ki poznate MB ambulanto, da mi poveste, kako to tam izgleda.

Hvala. Malo sva nervozna, zato takšna vprašanja. user posted image

clock-img

12.06.2007, 22:31

clock-img

lumpika25

pencil-img

6

Midva sva imela spermiogram v leonišču v Lj. Sestre mal komplicirajo, vendar je dr.Drobnič dovolil, da prineseva od doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem