writing-img

Spermiogram v Murski Soboti

clock-img

05.06.2009, 17:48

clock-img

Anonimen

Samo bi vam sporočila, kaj vse je mogoče v Murski Soboti!
Opravil spermiogram pred tremi tedni, ker izvida po obljubljenih 14 dneh ni bilo sem začela s klicarjenjem. Ugotovijo, da se je nekje na poti zgubiluser posted image
Ko pa le nekako prideva do kopije izvida na njem ni določenih osnovnih parametrov: koncentracija in število spermijev (ker niso mogli natančno preštet spermijev jih sploh niso, tako piše v opombah). Tako, da imava sedaj neuporaben izvid spermiograma in zgubljene 3 tedne. Seveda je treba prištet še en mesec za novo naročanje in 2 tedna do novih izvidov. Katastrofa!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.6.2009 22:24:38 >

clock-img

05.06.2009, 18:58

clock-img

alije

pencil-img

5

Da ne omenjamo še tega, v kakšnih pogojih je potrebno dati spermo in da so popolnoma neprilagodljivi glede tega. Kot da je to enako, kot če greš dat kri in ne nekaj intimnega in za moškega stresnega. Tudi midva sva imela tam zelo slabo izkušnjo.

clock-img

05.06.2009, 18:59

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Žal mi je. V dugo pa pojdita kam drugam, resno...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

06.06.2009, 11:03

clock-img

Pinky12

pencil-img

92

Ojla!

Čimprej se naročita v MB v ambulanti za neplodnst,m kjer so malo večji profesionalci. Moj je tudi bil prvič v MS, kjer so ga poslali na WC (odlično), v MB pa so ga naročili zjutraj, ker so ga poslali v kabino za UZ. Ta je 2x2m pa še revije so bile nastavljene baje. MS je itak katastrofa.

Obilo sreče!

clock-img

08.06.2009, 14:54

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Ja sem poslušala vaš nasvet in fanta naročila v Mb. Ampak termin je dobil šele 28.9. Mene je totalno šokiralo, da se na spermiogram čaka 4 mesece. Lahko si samo mislim koliko se pa čaka za kako laparo ali histerouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem