writing-img

Spet Rh

clock-img

01.07.2005, 09:28

clock-img

Anonimen

No, jz sem iz drugega pregleda, vsi izvidi so negativni, le krvna skupina je pozitivna. G. je rekla da je skupina ok, naprej pa ni nč komentirala.

Zdej jz imam A pozitivno, fant pa 0 pozitivno. Coombosov test je bil neg., kaj zdaj to pomeni? Je to res kul al ne. (upoštevajoč, da sem enkrat že imela splav?)

clock-img

01.07.2005, 09:31

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

ŽivjO!

Sicer nisem nek ekspert za krvne skupine, ampak v kolikor imata z :love: isti Rh, naj ne bi bilo nič narobe. Oziroma Rh ni razlog za ss.

clock-img

01.07.2005, 09:36

clock-img

bebika

pencil-img

209

To, da si Rh pozitivna je OK zato, ker tiste, ki smo Rh negativne dobimo v 28 tednu in po porodu inekcijo. Predvsem je to pomembno za drugo nosečnost, ker bi bil lahko plod pozitiven in ne sme priti v stik s krvjo, ki je Rh negativna. V tem primeru bi telo plod zavrnilo kot tujek. Mater sem zakomplicirala. Upam, da si dojela bistvo!

lp

clock-img

01.07.2005, 09:36

clock-img

lex

pencil-img

6532

Problem v bistvu nastane, če si ti rh negativna in tvoj :love: rh pozitiven. V tem primeru je lahko :duda: pozitiven in tvoje telo proizvaja proti telesa. Včasih, ko še niso dajali teh inekcij ženskam, ki so rh-, so le-te rodile otroke: 1. normalen, 2. prizadet, 3 mrtev. Pri vama se ni nič za bat!

clock-img

01.07.2005, 09:41

clock-img

Anonimen

aha..hvala :bravo: Sej sicer je g. rekla da je o.k. ampak vseeno sem hotela kaj več slišat. Sej bi njo vprašala, ampak kadar ona neki reče, da je v ok, potem nima nič za komentirat.

clock-img

01.07.2005, 09:42

clock-img

simonas

pencil-img

887

Jaz pa sem Rh negativna, moj :love: je Rh pozitiven, tako da bom menda dobila inekcijo. Pri G mi še niso nič rekli, ker še nisem bila v laboratoriju, vendar pa sma oba krvodajalca, tako da vem vnaprej.

Simona

clock-img

01.07.2005, 10:09

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

SEm Rh-, moj :love: Rh+, najin pikec pa tud Rh+.
V 28. tednu nosečnosti sem dobila injekcijo, pa pol po porodu še enkrat. To je to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem