writing-img

Spet ena o nohtih...

clock-img

09.04.2008, 21:07

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se zadnje cajte ddogajajo čudne.
Dokler so nohti dolgi (ornk dolgi) so lepi, trdi, zdravi. Pol ko si jih hočem skrajšat se mi tud tolk polomijo da ne ostane amanič od njih. Nasprotno zgornja plast se mi čist olušči in noht zalomi v živo. skratka dokler je noht nedotaknjen je okej, kakor posežem z rezilom vanj je konec. In pol moram spet par mescev čakat, da ratajo lepi in dolgi, ko jih je treba krajšat pa je spet ista pesem. Ne pomaga nič. Ne mazanje s hranilnimi snovmi, olivnim oljem itd... nobene tablete, nič. Ko skrajšam tega user posted image  je fertik za naslednji krog.

Jst nimam več idej kaj naj nardim. Razen tega, da se spaijaznim, da mam vsakih nekaj mesecev total neurejene roke. Kar mi pa ne diši ravno. Al pa nohte od kake čarovnice... kar pa tud ne bi no...user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:19

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz imam podoben problem kot ti in sem tud čist obupana.Sem bila že enkrat pri kozmetičarki,da mi jih je skrajšala,pa so se mi potem takoj scepili..pol sem jih pa čist pogrizla in začela na novo..in sedaj to počnem že dolgo,ker drugega postopka ne znam..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

09.04.2008, 21:20

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

kaj pa če si jih skrajšaš s pilco. No pobrusiš če si jih, a se ti isto zgodi. user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:28

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Ma ja itak. Lepi so sam če jih pustim pr mir in oblikujem s pilco sam za orenk krajšat jih ne moreš s pilo, razen če jih vsak dan... tolk cajta pa nimam.

Zdej mam pa take roke, da me je sram it na šihtuser posted image

clock-img

09.04.2008, 23:31

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

1-2x na teden jih skrajšam na dolžino prejšnjega tedna in to s fajn grobo pilco, nalakiram z lakom za utrjevanje, obnohtno kožico pa namažem z oljem (vsak večer)

Če si jih pa čist skrajšam se mi pa, tako kot tebi, kar razlomijo.

clock-img

09.04.2008, 23:43

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kremica od alessandrota NAIL SPA CONTROL je super! dela čudežeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem