writing-img

Spet jaz

clock-img

25.05.2005, 19:13

clock-img

metka11

pencil-img

75

Živ!

Spet se vam oglašam z enim vprašanjem. Ta mesec sva z mojim :love:začela delati na :duda:. Do mojega ciklusa,:hudicek: je sicer še 12 dni, ampak imam danes full čuden občutek. Trebuh me boli na isti način kot pred :hudicek:, tudi noge imam težke tako kot vedno kakšen dan pred M. Je imela že katera mogoče iste težave in kaj to pomeni?

Lp metka11

clock-img

25.05.2005, 19:16

clock-img

aljča

pencil-img

855

Joj jest sem pa mal:zmeden2:sem misla da si že nosečka oprosti.Zdej pa res ne vem kaj je to z menoj.Čist sem zmedena pa ....:ups::ups::ups::ups::ups:.

clock-img

25.05.2005, 19:18

clock-img

metka11

pencil-img

75

Ma nč hudga, se trudimo, da bi bili :nosecka:

clock-img

25.05.2005, 19:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst mam med ovulacijo dostkrat tak občutk, če jo sploh mam.:zmeden2:

clock-img

25.05.2005, 20:15

clock-img

aljča

pencil-img

855

baguska a veš da pa mene tkole suče od prejšnega četrtka tko da ne vem kaj je zdej to.Al je priprava na:hudicek:al pa sem mogoče:nosecka:?????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
;);););););)

clock-img

25.05.2005, 20:15

clock-img

metka11

pencil-img

75

To že, ampak moja O ( po izračunih)je že mimo. Sem že v stanju mirovanja, če lahko tako rečem.

clock-img

25.05.2005, 20:16

clock-img

metka11

pencil-img

75

A pa se ti je že kdaj prej zgodilo, da bi se toliko časa pripravljalo na :hudicek:? Meni se še ni. Vedno je to en dan pred M.
Mogoče je pa samo psiha.
Držim pesti za obe, aljča.

clock-img

25.05.2005, 20:38

clock-img

aljča

pencil-img

855

Veš Metka kar nekaj časa sem imela neredne :hudicek:tko, da se pr men kar dost prej začne kuhat.Sedaj bo pa ta tretji mesec od kar sem na klomifenih in dabrostonih po inseminaciji je pa tko no bol točna.16.5 sem imela inseminacijo in takoj tisti teden sem že imela vse okol obrnjeno.Dones se mi zdi da je po dolgem času en normalen dan,ko mi ni slabo ampak sem pa zato bolj:zmeden2:pa:zaspan:.Res je da imam še čas do:hudicek:ampak res se čuden počutim,se kar bojim,če se bo ta frdamana:hudicek:zopet prkazala.Men se zmeri začne z svetlo rjavim izcedkom tko da 3do 4 dni traja da se mi oreng ulije ta hudič.Sej nočem na to mislit ampak ne gre:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.
Hvala ker držiš pestke.

clock-img

25.05.2005, 21:46

clock-img

SOONka

pencil-img

174

punce, ce bomo tako gledale na stvari, potem je lahko vse znak.
Meni npr. nikoli med O ni sla crna macka cez cesto, zdaj mi pa je...:)-:)-:)- itd.
Pocakajte na izostanek, ce ne boste vedno znova in znova iznasle kaksen "znak nosecnosti".:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem