writing-img

Spet jaz !

clock-img

22.08.2007, 17:46

clock-img

zorica

pencil-img

770

Prejšnji mesec na 18dan ciklusa sem imela rozen izcedek, ki je potem trajal tri dni.Teden dni kasneje se je user posted image vlila.
Danes sem spet na 18dan ciklusa in pravkar sem spet opazila ta izcedek.In tudi za teden dni bi naj prišla user posted image .

Kaj bi naj bilo to?Ali je to le napoved M, ali mi kakšen poseben hormon nagaja.
O  krvavitev ni, po izkušnjah prejšnjega  meseca vem da je za to prepozno, saj sem M dobila teden dni po tem.

Aha še to.G je povedal da je levi jajčnik povečan.Bil pa je zgleda še bolj zaspan, saj je bil izredno redkobeseden in me je kar hitro odpravil.

Bi lahko bila vgnezditvena teden pred M ?Ker potem me je strah, saj mi je danes dal G svečke in tablete za vnetje, katere jem vsakih osem ur?

< Sporočilo je popravil zorica -- 22.8.2007 17:51:17 >

clock-img

22.08.2007, 19:00

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Glede krvavitve nimam pojma kaj bi to lahko bilo, za tablete in svečke se pa ne sekiraj. Dokler ti menstruacija ne zaostaja in dokler test ne pokaže ne moreš škodit bejbiju v nastajanju.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem