writing-img

Spet krvomočnica

clock-img

06.11.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Kaj točno povzroča ta čaj, če ga piješ oz. na kaj pitje tega čaja vplivauser posted image

Vsak mi sam reče, da pomaga pri zanositvi. Kako, na kakšen način?user posted image

Ga pijem zdaj že 3 tedne in je ful zaničuser posted image , pa pravzaprav ne vem, na kakšen način vpliva na zanositev.

clock-img

06.11.2005, 13:37

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem ga pila 2 cilklusa, pa ni bilo nobenega učinka. Tudi meni je bil boljuser posted image . Ne vem, če res kaj pomaga. Nekatere pravijo, da jim je pomagal, ali pa so slučajno zanosile ravno, ko so ga pile.user posted image

lana38

clock-img

06.11.2005, 13:59

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Jaz ga pijem ta ciklus, user posted image  ne pričakujem 8.11...tako,da  o učinkih sicer še ne morem govoriti..je pa po moje učinek tega čaja relativen in večinoma v glavi.. naj bi pa uravnaval menstr.ciklus,stimuliral jajčnike in bolj prekrvavil maternico, kar pa naj bi posledično vplivalo na večjo možnost zanositve..seveda pa to NI čaj za zanositev, ker potem bi bile že vse, ki se že kar nekaj časa trudimo zauser posted image  že zdavnaj user posted image .

Tako,da lahko poskusiš, mogoče bo ratalo, ampak , meni osebno se bolj dozdeva,da s pitjem tega čaja ravno ne bom postala noseča.

lp.

clock-img

06.11.2005, 14:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kot je napisala napolitanka. Ureja ciklus in cirkulacijo prekrvavitve v maternici. To še ne pomen, da boš zdej zanosila, je pa vsekakor gud, če maš probleme z M in O in ni nč narobe, če ga piješ, sevede v normalnih količinah in pravilno. Pit ga moraš ohlajenega in po požirkih, nikakor ga ne smeš pit na ex, pripraviš pa ga tako, da cca dva dcl vroče vode preliješ dve čajnime žlički čaja ali pa ga namičiš za cca tri min. Ena skodelca na dan nej bi zadostovala, pravjo da najboljš zvečer pred spanjem.

clock-img

06.11.2005, 17:46

clock-img

Biba1

pencil-img

32

Jaz sem ga pila, pa ga spet nisem, pa ga zdaj spet mal pijem.... Zanosila nisem mi pa zlo pomaga, ker moje M niso tako zeeelooo boleče, kot če ga ne pijem.

Drugač pa mi je že kar dober za pitjeuser posted image !

Lp

clock-img

06.11.2005, 20:04

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Jst sem imela pa po krvomočnici še bolj boleče menstruacije! user posted image  No ja,pomagal mi pr zanositvi ni,je pa res da se uredi ciklus,pride do boljše prekrvavitve maternice itd....škodi pa ne.....

lpuser posted image

clock-img

07.11.2005, 13:26

clock-img

Anonimen

Hm, midva pa pijeva toplega user posted image

Ma saj ne pričakujem, da bom pa sedaj kar čudežno zanosila ob pitju, samo zanimalo me je, na kaj deluje. No, M imam že tko al tko točno, bomo videli, če bo kaj manj boleča user posted image

clock-img

07.11.2005, 13:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja sej je lahko topel, baje ne sme bit vroč. Pač ohlajen - jaz to smatram pod toplo in ne mrzlo.

clock-img

10.11.2005, 08:38

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kako se imenuje ta čaj? Krvomočnica? da ne bom čist čudna ispala v lekarni.

Hvala, upam, da mi bo pomagal!!!

clock-img

10.11.2005, 08:47

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Kolikor jaz vem tega čaja v lekarni nimajo...user posted image  No vsaj v večini ljubljanskih lekarn ne.....

Jaz sem ga kupila v zeliščni lekarni v Cityparku.....

Imenuje se pa čaj SMRDLJIČKE oz.KRVOMOČNICA.....

clock-img

10.11.2005, 09:02

clock-img

Anonimen

Kot je rekla Sisy-v lekarni je ne boš dobila. Sem jaz tam spraševala.
Jaz sem jo naročila pri eni zeliščarki. Jo imajo pa tudi na tržnici.

clock-img

10.11.2005, 09:41

clock-img

enaena

pencil-img

196

imajo ga tudi v večini Sanolabor-jev.

enaena

clock-img

10.11.2005, 09:53

clock-img

A_A

pencil-img

310

Jaz sem krvomočnico kupila v trgovini Sanolabor, nasproti blagajn Interspara v City Parku.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

10.11.2005, 09:56

clock-img

A_A

pencil-img

310

Aja, še to:
baje da moraš čaj piti v zmernih količinah, ker baje vsebuje radioaktiven radon (ali nekaj takega)

jaz ga spijem tu pa tam malo, pa še takrat imam malo slabo vest, da mi bolj škoduje kot pomaga

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

10.11.2005, 10:44

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Punce, hvala! Vam sporočim, če bo delovaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem