cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spet nič!

clock-img

01.08.2005, 12:49

clock-img

Mediteranka

pencil-img

70

Sicer sem bila med nečakajočimi na seznamu za 7.8., ker sem se verjetno malo zakalkulirala, ampak danes je grda :hudicek: spet prišla. Tako bomo torej z avgustom zakorakali v tretje leto delanja :duda:. Očitno bo treba septembra na IUI. Tudi prav, samo da se nekam začne premikati, ker tole jemanje Klomifena niti malo ne deluje pri meni. Ovulacije sicer močne, ampak brez uspeha pri :sloncek:. Tudi moj :love: je že čisto obupan in moram potem tolažitisebe in še njega. Upam, da jesen prinese končno nekaj veselja v najino življenje.

clock-img

01.08.2005, 12:50

clock-img

IrenaO.

pencil-img

105

Mediteranka ne obupaj in s pozitivnimi mislimi naprej,srečno:sloncek:

clock-img

01.08.2005, 17:47

clock-img

ameli

pencil-img

871

Tudi sama sem neuspešno jemala Klomifem, potem sem bila 2× na IUI pa tudi nič, ko bi potem mogla iti 3-ič na IUI sem si raje privoščila pavzo in takrat nama je uspelo:bravo::bravo:. Ne pozabi, da klomifem deluje baje še naslednji mesec. Vidva samo pridno:sloncek::sloncek: pa bo že uspelo.

clock-img

01.08.2005, 19:02

clock-img

ona78

pencil-img

373

Mediteranka, ne obupaj!! tudi jas sem bla na seznamu nečakajočih pa je :hudicek: prišla včeraj :grrr:
sej bo ...

pa, pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem