writing-img

Spet sem z vami

clock-img

29.08.2006, 20:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pa je minil dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi pa še kar lenarila. Sploh ne vem, kdaj sta šla mimo 2 meseca lenarjenja na plaži.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa gremo naprej. Povejte, kaj pomembnega sem zamudila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.08.2006, 20:47

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Mi smo te pa že pogrešali: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1060233&mpage=1&key=&#1060244

Dobrodošla doma user posted image  - itak, da je po dveh mes. skrajno skrajni čas, da prekineš z lenarjenjem user posted image

clock-img

29.08.2006, 21:08

clock-img

paris

pencil-img

1304

Še je pravica na svetu! Tudi najdaljši dopusti se enkrat nehajo!user posted image user posted image

A , če si kaj zamudila? Nič takega, kar se ni že kdaj zgodilo na RR!!!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

29.08.2006, 21:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Dobrodošla nazaj, v kaos....user posted image

clock-img

29.08.2006, 22:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem prav vesela, da me je vsaj nekdo pogrešal (razen mojega dragega, ki je moral delat). user posted image
Kot vidim, nisem nič zamudila. Se beremo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem