writing-img

Spet ta zavod in AH

clock-img

14.05.2007, 23:24

clock-img

blak

pencil-img

660

Hm, spet imam en problemček. Na zavodu sem od 23.02., nadomestilo bom prejemala do 22.05. Marca sem delala preko avtorske, nesla bančni izpisek na zavod in iz nadomestila so mi odbili tistih 50% od AH. Aprila sem pa dobila nakazilo za delo, ki sem ga opravljala preko avtorske še v Januarju (ker so prej nekaj zašuštrali, so mi nakazali z dvomesečno zamudo-na potrdilu o izplačilu AH je to razvidno), torej preden sem bila prijavljena na zavodu.
Vprašanje je:ali moram kljub temu, da sem delala preden sem bila prijavljena na zavodu, vseeno obvestiti o AH?

Upam, da je razumljivo.

Hvala za odgovore in lp

clock-img

15.05.2007, 08:57

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jaz jih ne bi obveščala, saj takrat še nisi bila na zavodu. Ko sem bila pred leti po koncu študija nekaj časa sama prijavljena na zavodu, sem tudi parkrat delala nekaj honorarno in jih nisem nič obvestila o tem.

clock-img

16.05.2007, 16:15

clock-img

blak

pencil-img

660

Dejča, ampak ti verjetno nisi dobivala denarnega nadomestila. Za to se namreč gre. Jaz se namreč bojim, da upoštevajo nakazila, ki jih dobivaš medtem ko si upravičen denarnega nadomestila. Jaz sem nakazilo dobila marca (ko sem že bila prijavljena na zavodu) za delo, ki sem ga opravljala januarja (ko še NISEM bila prijavljena).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem