cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spletne trgovine z otroškimi oblačili

clock-img

16.08.2010, 11:16

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Preko katerih spletnih trgovin naročate otroška oblačila?

Jaz sem pogosto naročala preko Nexta, zdaj, ko je sin star že skoraj 5 let, pa za njega tam ne najdem nič pametnega. Večina oblačil za starejše fante je dejansko za starejše, nobenih otroških motivov avtomobilov, dinozavrov in podobnih zadev, barve so večinoma klasične (bela, modra, siva).

clock-img

16.08.2010, 11:19

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Tako je vecinoma z vsemi angleskimi znamkami user posted image  - ko otrok preraste tisto magicno mejo 110 cm, dobis (vecinoma) samo se dolgocasne cunje.

clock-img

20.08.2010, 22:09

clock-img

smeja2

pencil-img

353

sam zdej pri next piše, da so vsa oblačila od younger boys dobavljiva do 6 leta?
in pol ko daš podrobni pogled nekega artikla piše Sizes from 3-6 months - 5-6 years
npr. http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/youngerboys/1/3
sam ko hočeš pa izbrat velikost pa ni te opcije user posted image user posted image
a ve katera kako je s tem?

clock-img

21.08.2010, 01:03

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: smeja2

sam zdej pri next piše, da so vsa oblačila od younger boys dobavljiva do 6 leta?
in pol ko daš podrobni pogled nekega artikla piše Sizes from 3-6 months - 5-6 years

a ve katera kako je s tem?

velikost next 5-6 let je enaka velikosti za 6 let pri starejših dečkih...ma ne vem, zame je next še vedno zakon...kakšne drugačne motive in ok kvalitete so tudi pri tesco , pri george tudi, samo ne vem kakšna je pri njih kvaliteta george , pa še pri mothercaremarks&spencer , sportsdirect , miniboden in še kaj bi se našlo...meni se zdi, da se kar najde še preveč dobrih stvari za to starost user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

23.08.2010, 09:46

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Pravljica...a imajo trgovine, ki si jih navedla dostavo v Slovenijo?

clock-img

23.08.2010, 13:21

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Na miniboden imajo blazno lepe stvari za mojega metuljčka - dinozavri, rakete itd. Kaj takšnega sem iskala. Sem že nameravala naročiti, potem pa pogledam še cene - 16 funtov za majčko z dolgimi rokavi?! To se mi pa zdi malo drago, tako da sem še vedno odprta za predloge.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem