cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Splošni zdravnik v MB

clock-img

06.07.2009, 12:03

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Ker bi rada zamenjala osebno zdravnico, ker sem nezadovoljna z njo, se obračam na vas punce, če mi lahko poročate s katero zdravnico -zdravnikom ste bile zadovoljne. Nekje sem prebrala da je v redu dr. Darja belec, pa še nekateri, ki ne sprejemajo več.

Namreč hotela sem napotnico za dermatologa, pa je nisem dobila, potem me je pa še tako grdo gledala, jaz sem bila tako šokirana, da sem se samo nasmehnila in zmajala z glavo in šla ven.
Punce kako ste kaj zadovoljne z osebnimi splošnimi zdravniki.

clock-img

06.07.2009, 12:15

clock-img

mmetka

pencil-img

178

dr.Kos na studencih!user posted image ...super zdravnica!user posted image

clock-img

06.07.2009, 12:19

clock-img

pupika

pencil-img

2132

mmetka dr. Kos ni na seznamu prostih zdravnikov, tak, da ne sprejema novih pacientov.

clock-img

06.07.2009, 17:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Nekje sem prebrala da je v redu dr. Darja belec...
Punce kako ste kaj zadovoljne z osebnimi splošnimi zdravniki.

Darja je ful vredu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če rabiš tel. št. mi napiši zs.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem