writing-img

Spodnja majica-dolg rokav?

clock-img

18.12.2009, 08:16

clock-img

madela

pencil-img

4734

Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice?
Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo?
Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev.
Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda?

Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem user posted image

clock-img

18.12.2009, 08:19

clock-img

Anonimen

jst moja 2, 6 in 8 let iblecem v kratko majco, pol cez dolgo majco, pulover, bundo...

clock-img

18.12.2009, 08:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.12.2009, 08:26

clock-img

madela

pencil-img

4734

Tako ju tudi jaz oblečem,ampak se bojim da potem,ko bo zima orng pritisnila,to ne bo dovolj?!
Mah,se mi zdi,da full kompliciram user posted image Zato pa iščem,kje imajo dolge rokave.

V najslabšem primeru,bom bodije spodaj prerezala in podrobila.

clock-img

18.12.2009, 08:34

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Torej,kot je že v naslovu napisano...a katera ve,kje se da kupiti take spodnje majice?
Ali pa mi vsaj povejte,kaj oblečete spodaj vašim otrokom,zdaj ko se je tako ohladilo?
Do zdaj sem oblekla bodi,ker sta še maladva nosila pleničke,zdaj pa se mi zdi,da to več ne pride v poštev.
Se mi pa zdi premalo,da oblečem navadno spodnjo majico in gor en pulover. Kak nasvet morda?

Za starejšo hčer sem enih 8 let nazaj dobila prav fajne spodnje majice z dolgim rokavom,zdaj me pa samo čukasto gledajo,ko to iščem user posted image

Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali.

clock-img

18.12.2009, 08:44

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje.

clock-img

18.12.2009, 08:49

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Včasih sem delala v trgovini od Beti in če me spomin ne vara, smo tudi take otroške majice prodajali.

Hvala,bom šla ta vikend pogledat user posted image
Pa še en problem imam. Jaz sem zadnja dva dni tavelikemu oblekla spodnjo majico,en tanek pulover in nato še en malo debelejši pulover. In tistega debelejšega v vrtcu slečem,da mu ni prevroče. In,ko gredo potem ven na sprehod,si pozabi obleči še tisto gor,vzgojiteljice pa tudi.
Tako,da potem mi pa mali res zmrzuje verejtno user posted image
Kako imate vi to urejeno v vrtcu? Jim slečete stvari ali jim pustite vse gor,no razen bundice seveda?

clock-img

18.12.2009, 08:50

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

Jaz sem jih 14 dni nazaj kupila v leclercu, pred tem sem pa tudi obletala pol Ljubljane in večinoma so mi povedali, da fantje tega ne nosijo. Pa žab tudi ne. Aja, so pa majhne številke, tako da vzami vsaj eno št. večje.

Hvala user posted image
Leclerc,a to je samo v Ljubljani?
Sorri,ker vprašam,ampak še nisem bila v nobeni njihovi trgovini user posted image

So pa mene tudi full čukasto gledali,kaj sploh iščem in kaj bi sploh rada,ker se to kao ne nosi.

< Sporočilo je popravil madela -- 18.12.2009 8:51:46 >

clock-img

18.12.2009, 09:14

clock-img

Anonimen

čez trup (in roke) ima:
spodnjo majico (brez rokavov) ali kratko majico
majico z dolgimi rokavi ali puli
jopico ali pulover
bundo

čez noge ima:
žabe
trenerko ali hlače

clock-img

18.12.2009, 09:14

clock-img

piko12

pencil-img

636

Ljubljana in Maribor. Al pa če poiščeš navadne dolge majčke, sam te so malo daljše. Ja kaj hočeš, eni iščemo res čudne stvari, sploh če se škrati čez noč odločijo, da ne bi imeli več pleničk. Še dobro, da nisem letos nove zaloge bodijev kupila.user posted image

clock-img

18.12.2009, 16:02

clock-img

livia

pencil-img

2395

Moji dve imata konitiero t.j. spodnjo majico brez rokavov, čez majčko s kratkimi rokavi in čez tanko majico z dolgimi.
Isto doma in za v vrtec.

clock-img

18.12.2009, 22:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sej zima je že oreng pritisnila. user posted image

Moja 3letnica ima navadno spodnjo majčko, čez majico z dolgimi rokavi in čez še majico s kratkimi - to za doma. Za ven pa dam namesto kratkih rokavov kakšen pulover in bundo.
10m pa ima body, majčko z dolgimi, kakšno jopico ali trenerko in bundo.

clock-img

18.12.2009, 22:45

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Spodnje perilo z dolgimi rokavi boš našla pod smučarskim spodnjim perilom...tako so ga prodajali v Sparu...jaz sem mojemu kupila v C&A... Sedaj mu oblečem spodnjo majico z dolgimi rokavi in čez še eno navadno T-shirtko...potem pa jopico iz flisa in jakno. V vrtcu je samo v teh dveh majčkah, kurijo in imajo toplo....

So what....

clock-img

19.12.2009, 10:22

clock-img

tinula

pencil-img

61

Videla sem jih v trgovini Marks&Spencer (Lj City Park) in sicer tople (termo perilo). Je pa res, da je ta trgovina ZELO slabo založena in jim vedno manjka precej številk. LP

clock-img

19.12.2009, 10:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem