writing-img

Spol?!Fantek ali Punčka!?

clock-img

23.02.2006, 13:36

clock-img

BarbyR.

pencil-img

16

LP!
Sem drugič noseča in sva se z  mojimuser posted image odločila,da želiva vedeti kaj dobimo.Da kar na začetku že povem,da nama ni tako zelo pomemben spol,važno je le da bo vse v OK.Na nuhalni nama je ginekologinja dejala,da vidiuser posted image fantka.Včeri,ko pa sem imela pregled pri svojem ginekologu(v22.tednu)pa je rekel,da vidiuser posted image pupo.Sedaj pa sva seveda malo zmedenauser posted image .Ali se je kateri zgodilo kaj podobnegauser posted image In kaj menite user posted image

clock-img

23.02.2006, 14:46

clock-img

Lili2

pencil-img

114

Jst mislim, da je pri nuhalni vseeno prezgodaj za 100% ugotovitev spola, tko da bi jest bolj verjela tej drugi razlagi, če pa nisi prepričana, pa na naslednjem pregledu prosi, da ti naredi še enkrat UZ in naj se prepriča, če je res pupa...

clock-img

23.02.2006, 15:04

clock-img

livia

pencil-img

2395

Sploh ne vem zakaj na nuhalni sprašujete za spol, ker se večinoma zmotijo, me bi pa rade vedele za ziher. Sicer kaj dosti falit ne morejo, ali je eno, al pa drugo. PO navadi večina zve na morfologiji. Za fantke se prej vidi, ker ima nekaj med nogami, lahko se pa zgodi, da je videti popkovino, pa rečejo, da je fantek. Mi smo v 34. tednu, pa še sedaj moja G ni ziher. Odvisno od lege otroka. Počakaj do poroda, pa boš videla.

clock-img

23.02.2006, 16:58

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Jaz vem za eno štorjo, ko sta starša pričakovala fantka, ker so jima rekli, da bo 100%. Vse sta nakupila v modrih barvah, opremila tud sobo za fantka in....rodila se je punčka.

Nekje sem brala, da so bolj točni glede določitve user posted image , ker, kot je že predhodnica napisala, zamenjajo popkovino za lulčka.
Meni je 2x rekla, da je skor 100% da bo user posted image , a dokler je res nisem imela pred sabo nisem verjela. Pač vprašala sem, a sem vzela to bolj za rezervo. Aja, za spol mi je povedala po UZ, nisem bila na nuhalni.

clock-img

23.02.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

Na nuhalni spol samo ugibajo in ga pac v 50% uganejo... Na morfologiji pa je ze zanesljivo (okrog 90%)

clock-img

23.02.2006, 21:52

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jap. Tia je bila do 7.meseca ljubek fantiček z triglavom med nogami. Seveda sva imla nakupljeno veliko modrih stvariuser posted image user posted image user posted image V 8.m pa je dejala, ne ne ni fantek. Definitvno je punčka. K sreči je bla pol res, ker sva imal izbrano ime le za punčkouser posted image

clock-img

24.02.2006, 07:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

user posted image user posted image user posted image To bo pa pestro pri vas, mogoče ga pa še enkrat vprašaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

24.02.2006, 20:15

clock-img

BONHEUR

pencil-img

66

Ja, pri moji prijateljici je ginekolog celo nosečnost trdil, da bo dobila punčko, potem pa je rodila - fantka! Ona pa je imela izbrano samo žensko ime in kupljene oblekce za punčko.

clock-img

27.02.2006, 22:20

clock-img

eeeva

pencil-img

23

ko sva šla z možem obadva gledat v 20 tednu, jaz nisem hotela vedet, on pa ja. tako da je ginekologinja obrnila monitor proti njemu in mu pokazala...pa ta štor ni nič razumel, kaj gleda, tako da še danes ne ve...pa naj bi v petek že zvedel...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem