writing-img

Spomin

clock-img

13.09.2007, 22:48

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Se kateri dogaja, da jo malo heca spomin v nosečnosti? Meni se zdi, kot bi imela luknjo v glavi, baje je to precej normalen pojavuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

13.09.2007, 23:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, se mi še vedno pozna....user posted image  

Ne, res, samam sem tudi imela včasih malo težav s spominom, pa se je lepo povrnil...ne skrbi. Ne vem pa, kakšna je povezava med nosečnostjo  in spominom.. Bom šla malo gledat in brat....mogoče najdem kaj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.09.2007, 07:25

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Pri meni je bilo isto med nosečnostjo, da sem imela slabši spomin in sem bila "rahlo zmedena" user posted image .

clock-img

14.09.2007, 07:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Uh, med user posted image  pozabljiva 100 na uro. Ko sem rodila, je trajalo še nekaj časa, da se je stanje izboljšalo.

clock-img

14.09.2007, 08:24

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Ne govori..
Sem v pisarni pri šefici in mi nekaj stvari naroči, preden pridem do moje pisarne (10 m stran) že polovico pozabim.user posted image
Tako, da si pišem.. user posted image

clock-img

14.09.2007, 09:04

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Join the club, bi lahko rekla - še čudno, da nisem sebe kje pozabila. No, 3 tedne po porodu se stanje še ni izboljšalo user posted image .

clock-img

14.09.2007, 09:37

clock-img

san

pencil-img

4176

joj, jaz sem mela celo drugo nosečnost težave s pozabljanjem in zmedenostjo, še po porodu je ene 5 mesecev trajalo, da sem k sebi prišla. trenutno teh težav še nimam, no čist mal, skor zanemarljivo, samo včasih mi kakšna reč uide iz glave - upam, da se ne bo poslabšalo in ponovilo, ker so me mel že vsi čez glavo takrat. v bistvu se sploh nisem mogla skoncentrirat, npr. mi je kdo kaj razlagal, pa mi jo šlo skoz eno uho not, skoz drugo pa ven, ali pa sem en stavek 5x prebrala, pa se nisem spomnila kaj sem prebrala. res prav grozen občutek!

clock-img

14.09.2007, 09:43

clock-img

sonce78

pencil-img

582

Jaz sem kot, da bi imela luknje v glavi. Grozno, kot, da sem druga oseba.

Gledam TV pa med reklamami pozabim kaj sploh gledam user posted image .

clock-img

14.09.2007, 09:45

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jap, poznano. grem peš v sedmi štuk. prisopiham gor in pozabim po kaj sem prišlauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem