writing-img

Sponzorstvo-donatorstvo

clock-img

03.04.2008, 16:35

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Ali ima mogoče kdo izkušnje pri iskanju sponzorjev in donatorjev?
Namreč potrebujemo sponzorja za sina-športnika, pa nimam pojma kako se tega lotit.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 3.4.2008 17:23:18 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

03.04.2008, 16:36

clock-img

Anonimen

Moj brat je maile pošiljal na različne firme. In ga našeluser posted image

clock-img

03.04.2008, 16:49

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moj je pa poslal položnice (za to je bil sponzor njegov bratranec) večim podjetjem in sicer v znesku 2000 sit. Veliko podjetij se namreč odloča proti, ker nočejo nakazovat ne vem kakšnih zneskov, za take zneske se pa najde denar. No in dobil je kar nekaj nakazil. Drugače pa se obrni na podjetja kakšnih sorodnikov ali znancev, pa športne firme, če dajo mogoče v materialu - oprema.

clock-img

03.04.2008, 19:37

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Dobra ideja s položnicami. Sicer pa itak mislim, da težko kar tako dobiš, brez pravih poznanstev.

clock-img

04.04.2008, 10:41

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Iz lastnih izkusenj vem, da je to ena izmed najbolj "tezkih" stvari, ki se jih kdajkoli pocela v zivljenju. Ce nimas pravih vez in poznanstev je zelo tezko napraskati potrebna sredstva. Se najlazje je dobiti "sponzorja" za sportno opremo, ko se pa z nekom pogovarjas za financna sredstva se pa zadeva ustavi.

Predlog Lunce1 s poloznicami se mi pa ne zdi slab, sploh zato, ker gre za sportnika iz mlajse kategorije.

Morda poiskusite pri kaksnem manjsem podjetju s prosnjo za donatorstvo. Donatorstvo je namrec po Zakonu o DDV za podjetje olajsava.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 4.4.2008 10:43:58 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

04.04.2008, 19:49

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

mojsonček za opremo vem, da ni problem, a je zaenkrat ne rabimo, pa tudi to predstavlja najmanjši strošek. Bom poskusila še z donatorstvom. Glede vez in poznanstev pa imam čuden občutek. Po svoje grem raje do nepoznanih, kot da imam potem občutek, da so mi nekaj šenkaliuser posted image .

clock-img

07.04.2008, 09:10

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Glede vez in poznanstev pa imam čuden občutek. Po svoje grem raje do nepoznanih, kot da imam potem občutek, da so mi nekaj šenkali

Ne rabis niti govorit... poznam obcutek...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem