writing-img

Sporazumna odpoved?

clock-img

07.11.2011, 11:16

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Lepo prosim za kakšno mnenje oz nasvet,...

Sem zaposlena, odpovednega roka imam 30 dni, na kaj moram bit pozorna pri sporazumni odpovedi in kaj storiti v primeru, če delodajalec ni za sporazumno odpoved??

Hvala in lp

clock-img

07.11.2011, 11:17

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Še to sem pozabila omeniti, imam novo zaposlitevuser posted image

clock-img

07.11.2011, 11:46

clock-img

petea

pencil-img

5336

Ne dobiš odpravnine, nimaš pravice do nadomestila na zavodu za zaposlovanje, dogovorita se, kdaj greš.

Če je v interesu delodajalca, se bosta dobro dogovorila. Drugače daš odpoved in čez 30 dni si prosta. Tudi tu nimaš pravice do odpravnine in nadomestila. V obeh primerih pa lahko koristiš sorazmerni del dopusta.

clock-img

07.11.2011, 11:50

clock-img

jasnika

pencil-img

887

Vidim, da sem malo površno napisala, zaposlena sem za dol čas, jaz pa bi predčasno prekinila pogodbo BREZ ODPOVEDNEGA ROKA (tega imam 30 dni v pogodbi), in se zaposlila pri novem delodajalcu, neprekinjenouser posted image

clock-img

07.11.2011, 18:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj pa v pogodbi piše glede predčasne prekinitve?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

07.11.2011, 21:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.11.2011, 08:09

clock-img

phelps

pencil-img

816

Jaz sem bila pri prejšnjem delodajalcu zaposlena za ndč. Odpovedni rok je bil 2 meseca, ampak, ker so me v novi službi "rabili" mesec prej, sem pisno prosila, da bi odšla že čez en mesec. V pisnem sporazumu smo napisali, da lahko grem, ko bom naslednjico naučila opravljati moje delo, to je v cca 1 mesecu. In tako je tudi bilo, sicer so bile težave, ampak je šlo.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem