writing-img

Sporočilo ob odhodu na porodniško

clock-img

06.01.2011, 11:43

clock-img

Golia

pencil-img

8

Ali ima katera kako dobro idejo za mail, ki ga nameravam napisati vsem svojim sodelavcem zadnji dan pred odhodom na porodniško in se jim zahvaliti za dosedanje sodelovanje?
user posted image

clock-img

06.01.2011, 12:11

clock-img

škrpijonka

pencil-img

552

Sicer ne vem v kako velikem kolektivu delaš, vendar jaz bi jih zadnji dan povabila v sejno sobo oz. pisarno na kozarec pijače in se tako poslovila. Ali pa da greš do vsakega posebaj in se posloviš.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

clock-img

06.01.2011, 12:20

clock-img

Golia

pencil-img

8

kolektiv je velik. Z nekaterimi komuniciram samo preko e-maila ali telefona. Zato sem mislila kakšno "lepo sporočilo" kar po e-mailu poslat... pa ne vem kaj?

clock-img

06.01.2011, 12:20

clock-img

Golia

pencil-img

8

kolektiv je velik. Z nekaterimi komuniciram samo preko e-maila ali telefona. Zato sem mislila kakšno "lepo sporočilo" kar po e-mailu poslat... pa ne vem kaj?

clock-img

06.01.2011, 14:06

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Za nekaj časa od vas se bom poslovila, saj v pampersland bom za nekaj časa skočila.Hvala za vaše sodelovanje, v času moje odsotnosti me bo nadomestoval....in se vidimo

clock-img

07.01.2011, 09:50

clock-img

Golia

pencil-img

8

dobra ideja,... hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem