writing-img

Sprej proti klopom

clock-img

11.05.2006, 07:10

clock-img

tajč

pencil-img

42

Ali mogoče obstaja kakšen zaščitni sprej (oz. kaj podobnega) pred klopi in kje se ga da kupiti? V trgovinah in lekarnah obstaja cel kup zadev proti komarjem (autan, off...), nisem pa zasledila še nobenega proti klopom.

Hvala in lp

Tajč

clock-img

11.05.2006, 07:13

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz imam za Tjašo sprej od Justa, ki je hkrati tudi zaščitni faktor 2. Na začetku smrdi isto kot akšen Off, čez minutko pa nima nobenega vonja več. Sem prijateljico našpricala predno je šla v gozd, da proba (ker je vsakič fasala klopa) in tokrat ni bilo nobenega user posted image  Tako, da vsaj vem da res deluje. user posted image

clock-img

11.05.2006, 09:34

clock-img

Anonimen

Saj vsi ti, ki so proti komarjem, so tudi proti klopom.

clock-img

11.05.2006, 10:54

clock-img

Šoni

pencil-img

199

Tajč, saj obstajajo tudi sredstva, ki se uporabljajo izključno proti klopom...

http://www.lekarnar.com/Forth-proti-klopom/

http://www.lekarnar.com/Kozmetika/Repelenti/Bens-prsilo-za-zascito-pred-klopi-in-insekti/

Če pa se kljub repelentom klop vseeno zavrta v kožo je pa super zadeva pinceta za klope, dobi se jo pa v lekarni.

user posted image  

Lp, Šoni

clock-img

11.05.2006, 15:23

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Obstajauser posted image  Ga imam in uporabljam. Imenuje se FORTH, kupiš ga v lekarni in ga lahko uporabljaš tudi za majhne otroke - posprejaš robove oblačil.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

12.05.2006, 11:40

clock-img

Anonimen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem