writing-img

Sprej za lase

clock-img

31.01.2008, 13:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hm....kakšen kvaliteten? ki bi moje lase/štrene/obdržal v stanju,ki si ga zaželim? gre se zato, da si želim malo daljšo verzijo lasuser posted image in mi je iz 3cm uspelo prilest na 15cm, imam pa izredno neubogljive lase. Za doma je blo že ok, da vsak na svojo stran štrlijo, ampak za v službo, khm - bi jih pa rada malo uredila. Sem se tko postopoma postrigla, ampak ehm moji lasje tega ne upoštevajo?
No, kakšen sprej za lase uporaljate? Da ne zlepi pa da drži?

clock-img

31.01.2008, 14:02

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jas kupim v salonu od schwarzcopa-napisano narobe.Mi je ok, res pa imam dolge lase.

clock-img

31.01.2008, 14:03

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Men bolj kokr sprej pomaga gel za lase iz DMja. Sm pa 1x probala Taft extra strong (neki tazga), mi je pa lase čist zabetoniral,tko da sem si mogla glavo kar umit, ker si las nism mogla razčesat user posted image .

clock-img

31.01.2008, 14:06

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Pantene - moder user posted image

clock-img

31.01.2008, 14:07

clock-img

anita4

pencil-img

253

A ve uporabljate na dolge lase sprej????
No jaz si kaj takega ne predstaljam pa imam lase dolge do riti.Če jih posprejam jo to občutek groze pa še lasišče me začne srbeti.
lp

clock-img

31.01.2008, 14:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Do riti jih res nimam, malo čez ramena pa ja. user posted image

clock-img

31.01.2008, 14:22

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Lahko piskusiš swarzkophovo (ne vem kako se napiše user posted image ) masko za poškodovane lase, na podlagi nekih olj. Jaz sem jo kupla in mi je lase tako zelo zmehčala in obtežila, da je blo joj, imam tanke, redke in zelo hitro mastne. Zato sem jo podarila prijateljici, ki ima take lase kot ti in za njo je pa super.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem