cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sprememba blata po uvajanju goste hrane

clock-img

09.10.2007, 15:24

clock-img

potonika

pencil-img

28

Mojemu 6m dojenčku sem včeraj in danes prvič dala par žličk kuhanega jabolka, danes pa ima malce čuden kakecuser posted image . Zgleda kot nekakšen žele ali sluz brez vonja, pa še rdeče pikice so ble enkrat vmes. Malo me skrbi user posted image . Kakšni so bili vaši začetki, če se še spomnite?

clock-img

09.10.2007, 15:29

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

mislim da ni nič narobe. naša ina še zdaj včasih v blatu viden korenček

clock-img

09.10.2007, 18:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Res se spremeni blato, kajti v črevesno floro pridejo z novo hrano nove/druge bakterije in te poskrbijo za stilsko preobrazbo drekca.user posted image
Drekec bo dobil tudi taki pravi človeški vonj po drekcu.

clock-img

09.10.2007, 20:07

clock-img

potonika

pencil-img

28

Pojdi

Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram...user posted image

clock-img

09.10.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram...user posted image

Saj ko bo jedla to kaj ti ješ, bo tudi normalno kakala. Saj to je nor,malno da se drekec spremeni, pa magari je malo sluzast na začetku user posted image  samo da ni driska, to je hudič ti povem, pa saj boš sama vidla. Driski se še nihče ni izognil.user posted image

clock-img

09.10.2007, 20:29

clock-img

Anonimen

user posted image . Kakšni so bili vaši začetki, če se še spomnite?

Aha, šele sedaj sem opazila, da te zanima kakšni so bli moji začetki. Kaj pa vemuser posted image  Z mamo se nisem kaj ekstra pogovarjala o svojem "prvem" blatu, z atejom tudi ne. Po moje pol ni blo nekih problemov z mojim kakanjem. Verjetno pa se mi je drekec spreminjal, to pa ja.

clock-img

09.10.2007, 20:40

clock-img

natasa26

pencil-img

1

ojla mamice tudi pri nas se je začela sprememba blata
danes smo prvič trdo kakali in jokali zdraven tako da kuham že kompot da bo jutri lažje
kako je bilo z jokanjem ob kakanju pri vas?

hvala lp

clock-img

10.10.2007, 09:25

clock-img

potonika

pencil-img

28

Nivess, dobr da si še enkrat prebrala, da si vidla, da me zanimajo vaši začetki user posted image  ... A tebe nikol nič ne skrbi brez veze? A je blo tolk too much vprašanje al kaj?

clock-img

15.10.2007, 12:04

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ja več bo jedel "naše hrane", bolj bo kakec podoben našemuuser posted image

clock-img

16.10.2007, 13:45

clock-img

lee

pencil-img

5

BREZ PANIKE!
Ja ob uvajanju nove hrane se jim spremeni kakec. Tudi odraslim se spreminja blato... Sicer je pa dobro, da spremljaš blato, verjetno bo po kakšni hranici tudi "driskica"user posted image , pa drugič take rdeče pikice, pa temne, pa bele,... včasih bo zaprt, včasih pa tako pokakajo, da nobena plenička ne zadrži in da pomaga samo tuš user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem