writing-img

Spust trebuha

clock-img

28.01.2009, 11:48

clock-img

Anonimen

Sem v 32. tednu nosečnosti in se mi zdi, da se mi je user posted image že spustila nižje. Zgoraj pod rebri sem imela še včeraj trebuh trd, danes pa je mehak in nekak prazen, pa tudi brcike čutim nižje. In lažje diham, pravo olajšanje user posted image user posted image

Zjutraj sem imela tudi kar precej belega toka oz. več kot ponavadi.

Zanima me, kako ste druge občutile spust trebuha in čez koliko časa ste rodile?

Hvala.

clock-img

28.01.2009, 12:17

clock-img

Anonimen

Isto kot pri tebi, prva hčerka se je spustila že v začetku 7. meseca, zgledalo je, kot da bi se prej okrogel trebušček sploščil in nekoliko povesil, začele so me bolj boleti mišice med nogami in notranje stegenske mišice. Rodila sem 6 dni čez rok.
Zdaj drugič se je spustila kanseje, v 36. tednu, prej je bil trebuh kot velika žoga, zdaj je povešena vreča user posted image , spet moram pogosteje hodit lulat, rodila pa bom zihr spet čez rok user posted image .

clock-img

28.01.2009, 12:17

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Js sm kr kmal,sm rodila v 36 t.Sm mela tak mali rebuh da nism glih občutila razlike.

clock-img

28.01.2009, 12:25

clock-img

end1

pencil-img

1598

meni se obakrta sploh ni spustul, rodila pa čez rok

clock-img

28.01.2009, 12:56

clock-img

misa4

pencil-img

637

Prvič(37t) se mi je 24 ur pred porodom, drugič se pa niti ne spomnim, ker sem ga zelo nizko in naprej nosila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem