Danes sem izvedela čudovito novico - pričakujemo še eno malo pikico
. Veselje pa nam kvari dejstvo, da sem zjutraj močno krvavela. Zato sem se tudi odpravila na urgenco. Po porodu sem kar naprej nekaj krvavela, tako da sploh ni bilo več jasno, kdaj imam menstruacijo in kdaj ne. Tako so tedne nosečnosti določili glede na velikost ploda in sicer 8 tednov. Ginekologinja pri pregledu ni zaznala srčnega utripa zarodka.
Glede na to, da sem tudi v prvi nosečnosti krvavela, dobro vem, da to nujno ne pomeni slabega izzida. Bolj pa me skrbi dejstvo, da ni zaznati otrokovega srčnega utripa.
Zanima me, ali ima še katera podobno izkušnjo in kakšen je bil izzid nosečnosti.
Hvala AnciM! Tudi mi smo ful pozitivni, saj je bila 1. nosečnost tudi ena sama negotovost, pa se je vse odlično končalo - sicer 1,5 meseca prekmalu, toda mala borka je tudi v zunanjem svetu dokazala, da ve, kako se stvari streže
(da ne govorim, kako šele zdaj obvlada
).
Res je, ja, da imam naslednji teden spet UZ. So bili pa zdravniki na urgenci bolj skeptični, češ, če je zaželena nosečnost, počakamo še en teden.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!